Închide meniul

Gigi Becali, tot mai decis să se retragă din fotbal după Rapid – FCSB 2-0: „Dacă nu ne calificăm în grupele Conference League, eu încep ‘operaţiunea’!”

Dragoș Vasile Publicat: 25 iulie 2022, 0:29

Gigi Becali, tot mai decis să se retragă din fotbal după Rapid – FCSB 2-0: „Dacă nu ne calificăm în grupele Conference League, eu încep operaţiunea!

Gigi Becali, tot mai decis să se retragă din fotbal după Rapid - FCSB 2-0

Gigi Becali, tot mai decis să se retragă din fotbal după Rapid - FCSB 2-0 / Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

  • Rapid – FCSB 2-0
  • Gigi Becali, tot mai decis să se retragă din fotbal

Gigi Becali este tot mai decis să se retragă din fotbal. Patronul vicecampioanei a făcut anunţul după Rapid – FCSB 2-0. Acesta va lua decizia dacă echipa sa nu se va califica în grupele UEFA Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a rămas fără victorie în Superliga, după eşecul cu Rapid, 0-2. Roş-albaştrii trec printr-o perioadă teribilă, în care au fost învinşi şi de Saburtalo, 0-1, în turul 2 al preliminariilor Conference League.

Gigi Becali, tot mai decis să se retragă din fotbal după Rapid – FCSB 2-0

„Pe mine mă interesează ce pot salva. De jucători v-am spus ce v-am spus data trecută. Avem un meci joi la care trebuie să ne concentrăm. Dacă nu ne calificăm în Conference League, trebuie să iau nişte măsuri. Să văd ce mai pot recupera şi ce pot face. Am un meci joi, mă concentrez doar pe el.

Reclamă

Voi lăsa jucători să plece. Dacă nu ne calificăm în grupe, eu încep operaţiunea de retragere. Să dea Dumnezeu să nu mă retrag, dar dacă nu ne calificăm, nu o să mai vezi salarii de 30.000. Veţi vedea 7.000, 8.000 de euro”, a declarat Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Toni Petrea: „Voi avea o discuţie cu conducerea!”

Toni Petrea tremură serios pentru postul de antrenor de la FCSB, după înfrângerea cu rivala Rapid, 0-2 pe Giuleşti. Antrenorul oaspeţilor a avut o primă reacţie după duelul teribil cu rivala Rapid.

Reclamă

„Un meci echilibrat, faţă de ultimele două jocuri, am avut o exprimare mai bună, dar am luat douî goluri uşoare. Repriza a doua, am intrat mai bine, am avut ocazii, dar Rapid a arătat că este o echipă experimentată, a rupt jocul. Trebuia să schimbăm ceva, a trebuit să fac patru schimbări, Bouhenna a acuzat o accidentare. Am trimis jucători pe posturile lor, aveam nevoie de viteză.

Din păcate, s-a accidentat şi Olaru. Nu doar fundaşii au pierdut acest joc. Nu stau să fac analiză fiecăruia în parte. Sunt nemulţumit de deciziile pe care le-am luat în anumite momente.

Dawa l-a pierdut din marcaj pe Dugandzic, care a avut o execuţie de atacant veritabil. Din moment ce am marcat un singur gol în trei meciuri, şi acela din penalty, e clar că avem nevoie de atacant. Vorbesc cu jucătorii şi căutăm soluţii pentru a ieşi din această situaţie”, a spus Petrea.

Reclamă 4 / 0/3

Meciul cu Saburtalo, decisiv pentru FCSB

Pentru FCSB, urmează un meci care poate fi decisiv pentru acest sezon, returul cu Saburtalo, din Conference League. O eliminare ruşinoasă din Europa ar însemna o lovitură teribilă pentru roş-albaştri.

În campionat, FCSB rămâne fără victorie, având un singur punct după egalul din prima etapă cu U Cluj, 1-1. Pentru bucureşteni, urmează în Superliga duelul cu FC U Craiova 1948, luni, 1 august, de la ora 21:30, în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

„Se poate spune că devine decisiv meciul cu Saburtalo. Voi avea o discuţie cu conducerea. Atitudinea jucătorilor a fost ok, nu sunt foarte multe de spus. Mi se pare normal să vorbesc cu conducerea, trebuie să vedem ce e de făcut. Încă nu ştiu dacă voi renunţa”, a mai spus Petrea.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest
Liga 1 • 14:56
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare”