Închide meniul

Marius Șumudică a antrenat-o pe CFR Cluj, dar nu vrea medalia de campion: ”Au fost mai multe probleme! Poate le voi dezvolta cândva!”

Dragoș Vasile Publicat: 16 mai 2022, 19:16

Marius Șumudică a antrenat-o pe CFR Cluj, dar nu vrea medalia de campion: ”Au fost mai multe probleme! Poate le voi dezvolta cândva!”

Marius Șumudică e fostul antrenor de la CFR Cluj

Marius Șumudică, în timpul unui meci pentru CFR Cluj / Profimedia

  • Marius Șumudică a antrenat-o pe CFR Cluj, dar nu vrea medalia de campion
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1

Marius Șumudică a antrenat-o pe CFR Cluj în sezonul 2021-2022, dar nu vrea medalia de campion al României. Fostul antrenor al ardelenilor a evitat să comenteze subiectul titlului cucerit ieri seară de echipa lui Dan Petrescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj și-a asigurat matematic titlul, cu o etapă înainte de finalul sezonului 2021-2022. A învins-o pe Universitatea Craiova, în Gruia, scor 2-1, și a cucerit al cincilea titlu consecutiv în Liga 1.

Marius Șumudică a antrenat-o pe CFR Cluj, dar nu vrea medalia de campion

(Te-a sunat cineva de la Cluj să te felicite?) Nu. Te rog frumos să mă înțelegi și este decizia mea. Am primit multe telefoane și refuz să comentez despre ce s-a întâmplat, despre acest subiect. Nu vreau să comentez despre acest an, ceea ce s-a întâmplat în România. Cine a luat titlu, cine nu, cine l-a meritat, cine nu l-a meritat. Te rog să-mi respecți decizia.

Reclamă

Mulțumesc frumos pentru aprecieri. Mi-am făcut doar meseria. Acum sunt în altă parte. Nu vreau să discut. A fost un litigiu. Am plecat cum am plecat. Nu vreau nici măcar să îmi arog merite. Cei care sunt acolo, e treaba lor. Au câștigat, îi felicit pe această cale. În rest, nu vreau să comentez.

Este un subiect despre care nu îmi face plăcere să discut. Se interpretează, se scot din context tot felul de cuvinte și expresii. Nu vreau. Sunt mai multe probleme, pe care nu vreau să le dezvolt acum. Poate o să o fac cândva, dar nu vreau să discut și nu mă interesează ce s-a întâmplat acum”, a declarat Marius Șumudică, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Marius Șumudică, dat afară din Gruia după un scandal monstru

CFR Cluj a început ca din tun campionatul, cu Marius Șumudică pe bancă. A avut șase victorii la rând, moment în care a izbucnit un scandal monstru la echipă și „Șumi” a fost demis de Neluțu Varga. În locul lui a fost adus Dan Petrescu, antrenorul care a câștigat titluri pe bandă rulantă cu CFR.

Ardelenii au pierdut cu FC Botoșani și Rapid, dar au încheiat cu un avans uriaș sezonul regulat. După 30 de etape aveau 76 de puncte, cu 14 mai mult decât urmăritoarea FCSB. Roș-albaștrii au profitat de înjumătățirea punctelor.

În play-off, clujenii au părut a reuși să mențină ritmul, dar a urmat o perioadă teribilă pentru ei. În decurs de o săptămână au suferit două înfrângeri cu principalele urmăritoare. Universitatea Craiova a învins-o cu un gol marcat de Roguljic în minutul 90+6, după care CFR a pierdut acasă cu FCSB. Octavian Popescu a înscris unicul gol în minutul 74.

Reclamă 4 / 0/3

Totul părea a se decide în ultima etapă, în derby-ul FCSB – CFR Cluj care urmează să se dispute la Buzău. Echipa lui Gigi Becali a avut șansa să urce pe primul loc, dar a fost egalată la doi de FC Voluntari printr-un gol marcat din poziție suspectă de ofsaid. CFR Cluj a profitat, a învins-o pe Universitatea Craiova, și și-a apărat astfel titlul de campioană.

CFR poate visa astfel că va egala o performanță istorică. Poate amenința recordul stabilit de Chinezul Timișoara și Steaua București, ambele cu câte șase titluri la rând în campionatul României. Bănățenii au fost de neoprit între sezoanele 1921-1922 și 1926-1927, iar roș-albaștrii au avut o serie magnifică între 1992-1993 și 1997-1998.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei
Echipa naţională • 27 mart., 22:58
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei: „Niciodată nu e soluție înaintea lui!”
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”