Închide meniul

Mihai Rotaru pregăteşte lovitura verii pe piaţa transferurilor: „Sunt discuţii avansate! În 2020 am vrut să dăm 700.000 de euro pe el”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 iulie 2022, 13:16

Mihai Rotaru pregăteşte lovitura verii pe piaţa transferurilor: „Sunt discuţii avansate! În 2020 am vrut să dăm 700.000 de euro pe el

Mihai Rotaru pregăteşte lovitura verii pe piaţa transferurilor. Ce jucători vrea să aducă la Universitatea Craiova

Fanii Universităţii Craiova au primit veşti excelente de la Mihai Rotaru / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mihai Rotaru vrea să aducă titlul în Bănie şi pregăteşte lovitura verii pe piaţa transferurilor. Patronul Universităţii Craiova anunţă că îi va aduce întăriri lui Laszlo Balint şi că poartă negocieri cu trei jucători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Finanţatorul alb-albaştrilor îşi doreşte cu orice preţ un atacant, mai ales că riscă să rămână fără Jovan Markovic. E în discuţii avansate cu un vârf pe care, în urmă cu doi ani, era dispus să plătească o sumă importantă de bani.

Mihai Rotaru pregăteşte lovitura verii pe piaţa transferurilor

Trei posturi vrem să acoperim. Mai trebuie un fundaş central, mai trebuie un atacant, suntem în discuţii avansate şi ne mai trebuie o bandă stângă, Ivan este singurel acolo.

Mai trebuie să stea cineva cu el. Avem o opţiune aproape de realizare din străinătate, discuţii cu un atacant. Noi am vrut să dăm 700.000 de euro pe el în 2020. Acum nu mai e cazul să plătim această sumă, dar sper să îl putem lua. Suntem în discuţii şi cu un atacant din ţară. Sper ca în câteva zile să rezolvăm”, a declarat Mihai Rotaru la Pro Arena.

Universitatea Craiova caută să îşi rezolve problemele din ofensivă înainte de startul noului sezon. Vineri are meci acasă, în prima etapă a Superligii, cu Sepsi Sf. Gheorghe. La o săptămână distanţă începe drumul spre grupele Conference League. Oltenii au duel cu albanezii de la Vllaznia Shkoder.

Reclamă

Jovan Markovic, dorit de Steaua Roşie Belgrad

Sârbii de la telegraf.rs au dezvăluit că atacantul din Bănie va semna un contract „pe ani mulţi” cu gruparea din Belgrad. „Sportski žurnal” asigură că Marković a bătut deja palma cu Steaua Roşie, în timp ce „Arena Sport” a anunţat şi preţul de transfer: un milion de euro!

Markovic are o cotă de piaţă de 1.2 milioane de euro, potrivit Transfermarkt. Vine după cel mai bun sezon din carieră. În ultima ediţie de campionat a înscris 13 goluri şi a oferit 3 pase decisive. Mihai Rotaru asigură că va renunţa la tânărul atacant doar pentru o sumă mult mai importantă.

Este o ofertă reală, chiar mai mare de un milion de euro, le-am mulțumit pentru ofertă, dar am refuzat. Este mai mare de un milion de euro, dar nu este de o zi sau două, este mai veche. Dar în momentul ăsta noi suntem echipa care plătește un milion de euro, nu putem să ne dăm un jucător exponențial pe o sumă atât de mică.

Reclamă 4 / 0/3

Am dat un milion de euro pe Cicâldău, chiar mai mult pe Ivan, nu aveam cum să îl lăsăm. Sper să îl dau cu o sumă mai mare decât cea pe care am luat-o pe Mihăilă”, a declarat Mihai Rotaru la digisport.ro.

Markovic este născut la Belgrad din tată sârb şi mamă româncă. Gigi Mulţescu l-a debutat în Liga 1 la 19 ani şi 9 zile, într-un meci Universitatea Craiova – CFR Cluj. Mirel Rădoi l-a convocat la naţionala României, pentru care a adunat trei apariţii.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-1. Covăsnenii au reuşit să egaleze, după ce Florinel Coman a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori Vezi toate știrile
Citește și