Închide meniul

Mihai Stoica a anunţat că Rachid Bouhenna s-a accidentat la antrenament: „Are întindere, va lipsi 2-3 săptămâni!” Lovitură dură pentru FCSB

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 iulie 2022, 21:46 / Actualizat: 3 iulie 2022, 23:38

Mihai Stoica a anunţat că Rachid Bouhenna s-a accidentat la antrenament: „Are întindere, va lipsi 2-3 săptămâni! Lovitură dură pentru FCSB

Mihai Stoica, criticat pentru strategia de transferuri de la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci disputat de FCSB / Profimedia

Mihai Stoica a anunţat că Rachid Bouhenna s-a accidentat la antrenament. Lovitură dură pentru FCSB înaintea startului sezonului. Managerul general al FCSB a dezvăluit că fundaşul adus în această vară s-a accidentat în timpul unui antrenament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rachid Bouhenna a semnat în această vară cu FCSB, fiid alături de Dawa fundaşii centrali pe care Toni Petrea se va baza.

Mihai Stoica a anunţat că Rachid Bouhenna s-a accidentat la antrenament

”Bouhenna are o întindere, 2-3 săptămâni va lipsi. Nu o să fie la primele meciuri şi nici în prima etapă. La un final de antrenament, la Oaidă, în alunecare, a simţit ceva. A făcut o ecografie, n-a simţit nimic, a făcut un antrenament normal şi abia după a zis că s-a simţit ceva. Două trei săptămâni trebuie să stea. E doar o întindere, e de gradul 2.

A vrut să meargă în Serbia. Acolo este doamna aia bună care are o singură chestie deosebită, că apăratura este la fel de înalt nivel, are un gel, nu se ştie de ce, are ceva ingrediente secrete care fac ca curentul electric să fie condus spre zone respectivă mult mai uşor. Este excepţional, ajunge repede spre zone mai în profunzime. A vindecat jucători mulţi”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Rachid Bouhenna visează la titlu şi la grupele Conference League

Rachid Bouhenna visează la titlu şi la grupele Conference League. Fundaşul francez a fost prezentat oficial de gruparea roş-albastră şi a vorbit despre obiectivele pe care le are în următorul sezon.

Reclamă

Rachid Bouhenna a adunat 19 meciuri pentru CFR Cluj în stagiunea recent încheiată. Fundaşul francez cotat la 500.000 de euro a ajuns liber de contract la vicecampioana României. Acesta a câştigat titlul cu ardelenii şi vrea să repete performanţa şi cu noua sa echipă.

„A fost foarte bine, sunt fericit. Sper că va fi un sezon mare pentru noi în campionat şi în Europa. Speram să fiu ofertat de FCSB. A fost un sezon greu la CFR. Toată lumea ştie cum a fost acolo pentru mine. Este un club mare cu istorie. Presiunea este importantă pentru mine.

Suporterii sunt tot timpul în spatele echipei. Bucureştiul este un oraş foarte bun. Am vrut să stau aici. Mă simt foarte bine aici, am jucat pentru trei echipe. Mai am puţin şi fac toată România. Am jucat la Braşov, Cluj şi acum aici. Îmi place limba, îmi plac oamenii, dar şi fotbalul.

Reclamă 4 / 0/3

Trebuie să fim pregătiţi în Europa. Nu vreau să zic că a fost o greşeală să nu vin anul trecut… Am luat titlul, dar a fost greu. Clubul a fost interesat de mine. Am uitat ce a fost în trecut. Sper că anul va fi bun pentru toată lumea!”, a declarat Rachid Bouhenna, în cadrul unui interviu pentru FCSB.

Rachid Bouhenna a „fugit” din cantonamentul lui CFR Cluj ca să semneze cu FCSB

Rachid Bouhenna a „fugit” din cantonamentul lui CFR Cluj ca să semneze cu FCSB. Gigi Becali a anunțat transferul fundașului algerian, după ce campioana României oficializase încetarea contractului.

În urma deciziei sale, fundașul de 30 de ani a renunțat la o parte din banii pe care trebuia să-i primească de la formația din Gruia. Bouhenna se afla în cantonamentul echipei lui Dan Petrescu când s-a hotărât să accepte oferta lui Gigi Becali.

Balaj a etichetat transferul lui Rachid Bouhenna la vicecampioana României drept „o achiziție bună”:

„Bouhenna a renunțat la o parte din bani. A plecat din cantonament. Dacă nu era acest transfer, ar fi rămas la echipă, ne-am fi bazat pe el. Cred că pentru FCSB e o achiziție bună. Jucătorul a dorit să plece, avem o relație, dacă nu ar fi existat această reziliere, el ar fi făcut parte din lot”, a spus Cristi Balaj, pentru digisport.ro.

Recomandări
  • Rachid Bouhenna va rata startul sezonului
  • Înscrie-te aici şi câștigă tricoul magic al lui Mutu cu semnătură specială!

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României Vezi toate știrile
Citește și