Închide meniul

Mihai Stoica, semnal de alarmă înainte de startul Superligii: „Asta mă interesează!”. Ce spune despre primul 11 de la FCSB

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 iulie 2022, 9:48

Mihai Stoica, semnal de alarmă înainte de startul Superligii: „Asta mă interesează!. Ce spune despre primul 11 de la FCSB

Mihai Stoica e manager general la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Profimedia

  • FCSB, victorii pe linie în meciurile amicale
  • Ce îşi doreşte Mihai Stoica în startul sezonului

Mihai Stoica a tras un semnal de alarmă înainte de prima etapă a Superligii. Managerul general al lui FCSB îşi doreşte ca jucătorii lui Toni Petrea să nu mai repete greşelile făcute în trecut. Vicecampionii debutează în noul sezon acasă, cu U Cluj, după care au deplasare cu Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

MM cere un start perfect în campionat pentru a putea spera la primul titlu după o pauză de opt ani. FCSB a defilat în meciurile amicale din această vară şi a obţinut victorii pe linie. A marcat 14 goluri în amicalele cu FC Sfântu Gheorghe, Zimbru Chişinău, CS Mioveni şi Oţelul Galaţi.

Mihai Stoica, semnal de alarmă înainte de startul Superligii

„Mbappe” Coman a fost remarcatul vicecampioanei. El a marcat singurul gol al meciului test jucat la Galaţi cu casa închisă. Mihai Stoica l-a felicitat şi pe Pantea, cel care i-a oferit pasa decisivă.

Reclamă

Florinel Coman a marcat, remarcabilă și acțiunea lui Pantea. Mi-e greu să vorbesc la jocuri amicale, știu că nu contează. Ce mă interesează e să începem bine. În ultimele sezoane am început prost, nu vrem să fim iar într-o cursă de urmărire.

Mereu am început foarte prost ultimele sezoane, n-aș vrea să fim pe aceeași linie, să încercăm să reparăm ceva greșit. Sper să începem bine. N-aș zice că s-a conturat un prim “11”, pentru că am avut mulți jucători accidentați. Începe cam devreme sezonul pentru noi.

Reclamă

Tănase era puțin încărcat, nu cred că e nimic îngrijorător. El vrea să joace mereu! Nu cred că vor fi probleme„, a declarat Mihai Stoica după Oţelul – FCSB 1-2.

Florinel Coman, într-o formă de zile mari

Florinel Coman este într-o formă de zile mari. Atacantul de 24 de ani a marcat în amicalul Oţelul Galaţi – FCSB, jucat cu casa închisă. 15.000 de fani au fost prezenţi în tribună.

În ultimul meci test al verii, fotbaliştii lui Toni Petrea s-au chinuit să înscrie în poarta echipei antrenate de Dorinel Munteanu. În minutul 67, „Mbappe de România” a dat lovitura. Pantea i-a centrat perfect lui Coman, care a rămas singur în marginea careului advers. Acesta a şutat din întoarcere, la colţul lung, şi nu i-a dat nicio şansă lui Dur-Bozoancă.

Reclamă 4 / 0/3

Florinel Coman a purtat banderola de căpitan în momentul marcării golului. O primise după ce Olaru s-a accidentat la umăr şi a fost schimbat. „Mbappe” a fost cel mai în formă jucător al lui FCSB în pauza competiţională. A avut evoluţii remarcate şi în celelalte amicale ale roş-albaştrilor.

Internaţionalul român a reuşit două pase de gol în victoria cu FC Sfântu Gheorghe, scor 6-0, şi a marcat în poarta celor de la Zimbru Chişinău, în succesul cu 6-1.

Un meci greu cu niște spectatori dornici de meciuri. A fost o încărcătură acumulată în această perioadă, suntem fericiți că nu avem accidentați și am câștigat. Când sunt sută la sută sănătos, nu cred că pot să joc prost sau ceva de genul. Am fost sută la sută, mi-am intrat în ritm așa că pot da drumul la treabă cu zâmbetul pe buze.

Ne bucurăm că umplem stadioanele pe unde mergem! Vrem să ne calificăm în Conference League, nu am ce să comentez, nu sunt în măsură. Oricine poate să iasă și să spună de anumite sume, pentru un fotbalist e bine să fie conectat la meci și să nu fie băgat în asemenea discuții„, a declarat Florinel Coman pentru sport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 28 mart., 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu