Închide meniul

Mirel Rădoi aşteaptă oferte să antreneze: „Mi-e dor, vreau la o echipă de club!” Fostul selecţioner nu exclude nici Liga 1

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 mai 2022, 21:00

Mirel Rădoi aşteaptă oferte să antreneze: „Mi-e dor, vreau la o echipă de club! Fostul selecţioner nu exclude nici Liga 1

Mirel Rădoi vrea să revină în antrenorat

Profimedia

  • Mirel Rădoi e gata să revină în antrenorat
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Mirel Rădoi aşteaptă oferte să antreneze. Fostul selecţioner al României nu exclude nici posibilitatea de a antrena în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi aşteaptă oferte pentru a reveni în antrenorat. Numele lui Rădoi a fost asociat cu Universitatea Craiova, ca posibil înlocuitor al lui Laurenţiu Reghecampf. Rădoi a evitat un răspuns clar când a fost întrebat punctual.

Mirel Rădoi aşteaptă oferte să antreneze

„Vom vedea încotro o apuc în noul sezon. Mi-e dor, vreau să antrenez, sper să apară ceva. Dacă nu, continui cu lectura până voi putea pune teoria în practică. Dacă este ceva interesant în Liga 1, de ce nu? Vreau să antrenez o echipă de club. N-aș putea să spun că în străinătate, pentru că atunci s-ar specula că e campionatul României prea slab pentru Rădoi. Edtiția următoare de campionat va fi una interesantă.

Reclamă

Sunt 11-12 echipe care se vor bate pentru cele șase locuri de playoff. Nu aș vrea să vorbesc, pentru că toate echipele au antrenor. Dacă și eu aș fi în situația asta, nu mi-ar conveni nici mie se să vorbească în spatele meu„, a declarat Mirel Rădoi.

Mirel Rădoi nu mai vrea să audă de FCSB

O singură echipă ar refuza Mirel Rădoi în Liga 1. Pe cea a naşului său, Gigi Becali. Rădoi a explicat de ce exclude posibilitatea de a colabora din nou cu naşul său, Gigi Becali.

Reclamă

Mirel Rădoi a antrenat-o pe FCSB în 2015, dar nu mai are de gând să revină la echipa roş-albastră. Motivul principal, spune fostul selecţioner, este Gigi Becali, care ar decide tot ce se întâmplă la echipă.

„Nu cred la FCSB, a fost deja un episod, nu s-a terminat bine pentru mine și pentru nașul meu. A fost o perioadă în care nu ne-am vorbit, am început să îmbătrânesc, nu mai avem timp să ne împăcăm. Cel mai bine e să ne vedem fiecare de drumul lui. Plus că nașului meu îi place să se implice, iau eu nu sunt de acord cu asta. N-are rost să continuăm un al doilea episod.

Sper ca vara asta să revin. Am tot ezitat că iau echipe care mai aveau 6-7-8 etape și să iau echipe cu tot cu pregătire, cu totul de la zero. N-am o problemă cu România. Vreau ca lucrurile să fie serioase. Nu mă aștept să am un contract pe patru ani, dar nici nu mă aștept să mă dea afară după trei luni”, a transmis Mirel Rădoi.

Reclamă 4 / 0/3

Mirel Rădoi, după ce Gigi Becali s-a plâns că CFR Cluj a mituit-o pe Voluntari

Mirel Rădoi a avut o reacție care îl va enerva pe nașul Gigi Becali, care s-a plâns că CFR Cluj a mituit-o pe Voluntari cu prime în valoare de 3.000 de euro ca să o încurce pe FCSB.

Mirel Rădoi a spus că n-ar avea nimic împotriva această practică ar intra în legalitate. „Mi-e greu să cred. Eu n-aș avea nimic împotrivă dacă aceste lucruri s-ar legaliza. Până la urmă nu sunt niște bani ca să pierzi, ci sunt niște bani ca să îți aperi corect șansele. Dar mi-e greu să cred că cineva poate să mai riște așa ceva după ce s-a întâmplat cu Gigi Becali. Banii ăștia îi dai unor 20 și ceva de jucători. Până la urmă, unul va vobi odată, ba cu soția, ba cu un prieten”, a spus Mirel Rădoi, sâmbătă, în cadrul unui eveniment caritabil.

FCSB s-a încurcat cu FC Voluntari, scor 2-2, în penultima etapă a play-off-ului Ligii 1. Pentru a mai rămâne cu şanse la titlu, clubul din Berceni are nevoie ca CFR Cluj să nu câştige, în Gruia, cu Universitatea Craiova.

„Mi-e greu să cred. Eu n-aș avea nimic împotrivă dacă aceste lucruri s-ar legaliza. Până la urmă nu sunt niște bani ca să pierzi, ci sunt niște bani ca să îți aperi corect șansele. Dar mi-e greu să cred că cineva poate să mai riște așa ceva după ce s-a întâmplat cu Gigi Becali. Banii ăștia îi dai unor 20 și ceva de jucători. Până la urmă, unul va vobi odată, ba cu soția, ba cu un prieten”, a spus Mirel Rădoi, sâmbătă, în cadrul unui eveniment caritabil.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”