Închide meniul

OFICIAL | Marko Dugandzic a semnat cu Rapid: „Este cel mai mare club din istoria României!”. Ce contract a semnat croatul

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 iulie 2022, 14:18

OFICIAL | Marko Dugandzic a semnat cu Rapid: „Este cel mai mare club din istoria României!. Ce contract a semnat croatul

Marko Dugandzic a semnat cu Rapid. Prima declaraţie a croatului

Marko Dugandzic, noul jucător al Rapidului / FC Rapid

Marko Dugandzic a semnat, oficial, cu Rapid. Atacantul de 28 de ani, care are o cotă de piaţă de 500.000 de euro, a parafat o înţelegere valabilă pe două sezoane, care poate fi prelungită cu încă unul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a cerut iniţial 400.000 de euro, dar va primi în schimbul lui aproximativ 175.000 de euro. Dugandzic va avea un salariu lunar de 10.000 de euro, de două ori mai puţin decât încasa la campioana României.

Marko Dugandzic a semnat cu Rapid

Rapid are un nou vârf, reușind să îl transfere pe atacantul croat Marko Dugandžić, de la campioana CFR Cluj.

În vârstă de 28 de ani, Dugandžić, jucător ce a jucat în prima etapă 73 de minute, chiar împotriva Rapidului, a semnat un contract pe doi ani, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon„, se anunţă pe site-ul oficial al clubului.

Dugandzic a oferit şi primele declaraţii din postura de jucător al Rapidului. A anunţat ce obiectiv are alături de grupara alb-vişinie.

Reclamă

Știu că Rapid este cel mai mare club din istoria României. Am auzit doar lucruri bune despre club. Am decis să vin pentru a avea mai multe oportunități să joc, să fac lucruri mărețe cu Rapid, să ajungem în play-off. Avem obiective bune pentru următorii 2-3 ani și sper că totul va merge bine”, a declarat atacantul croat pentru sursa citată anterior..

Şapte transferuri a realizat Rapid în această vară: Paul Iacob (Chindia), Florin Ștefan (CFR Cluj), Valentin Costache (CFR Cluj), Andrei Ciobanu (Farul Constanța), Codruț Sandu (CSA Steaua) și Damien Dussaut (liber).

Giuleștenii i-au găsit înlocuitor şi lui Rareş Ilie. Au pus la punct şi transferul lui Jayson Papeau, un mijlocaş ofensiv francez, în vârstă de 26 de ani, care ultima oară a evoluat în prima ligă din Polonia, la Warta Poznan.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru Rapid urmează chiar derby-ul cu FCSB, care va fi duminică, de la ora 21:30 şi va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe as.ro. Giuleştenii au pierdut în prima etapă, scor 0-1, cu CFR Cluj. FCSB vine după remiza de pe Arena Naţională cu nou-promovata U Cluj, scor 1-1.

Gigi Becali are coșmaruri înaintea derby-ului Rapid – FCSB

Gigi Becali a recunoscut că se teme înaintea derby-ului Rapid – FCSB. Înfrângerea suferită de roș-albaștrii în fața lui Saburtalo în Conference League i-a distrus orice speranță.

Forma slabă arată de FCSB îl face pe Gigi Becali să se gândească la ce e mai rău înaintea derby-ului din Giulești cu Rapid, programat duminică.

Nu mai ştiu, nu mai am niciun fel de încredere cum aveam pe vremuri. Nu mai am! La orice meci mi-e teamă, nu mai am încredere deloc în echipă. Concluzia mea, nu avem valoare! E o chestiune de antrenament şi de pregătire fizică. Da, de multe lucruri. Aşa e!„, a spus Gigi Becali, conform digisport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și