Închide meniul

Ovidiu Perianu a fost împrumutat de FCSB la FC Botoșani! Gigi Becali a bătut palma cu Valeriu Iftime

Cosmin Cioboată Publicat: 11 iulie 2022, 8:21

Reclamă
Ovidiu Perianu a fost împrumutat de FCSB la FC Botoșani! Gigi Becali a bătut palma cu Valeriu Iftime

Ovidiu Perianu a fost împrumutat de FCSB

Ovidiu Perianu, în timpul unui duel cu Dan Nistor, în FCSB - Universitatea Craiova / Hepta

Ovidiu Perianu (20 de ani) a fost împrumutat de FCSB la FC Botoșani pentru sezonul următor. Tânărul mijlocaș este considerat în continuare de Gigi Becali un jucător de viitor, dar consideră că în stagiunea 2022/2023 ar prinde mai multe minute la formația moldoveană decât la vicecampioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Perianu a fost crescut la academia FCSB-ului și a debutat la prima echipă în 2019.

Ovidiu Perianu, împrumutat de FCSB la FC Botoșani

Perianu a adunat numai 10 apariții în sezonul trecut, în toate competițiile, iar Gigi Becali a hotărât să-l trimită la o echipă unde concurența pentru primul „11” nu este așa mare ca la FCSB.

Potrivit Prosport, Gigi Becali și Valeriu Iftime au bătut deja palma pentru împrumutul mijlocașului în sezonul 2022/2023. Jucătorul cu 4 selecții la naționala U20 a României va ajunge la Botoșani în cursul zile de luni, iar ulterior va fi prezentat oficial la noua echipă.

Până acum, Ovidiu Perianu n-a mai evoluat la altă formație în afară de FCSB. Cotat la 250.000 de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com, mijlocașul de 20 de ani va reveni la clubul-mamă vara viitoare, iar patronul „roș-albaștrilor” speră ca, la momentul respectiv, să aibă mai multă experiență.

Reclamă

Per total, Perianu a evoluat în 45 de meciuri pentru FCSB, fără să înscrie vreun gol sau să dea vreo pasă decisivă.

Joonas Tamm este fundașul central de 600.000 de euro pe care Mihai Stoica îl transferă la FCSB

Joonas Tamm este fundașul central pe care Mihai Stoica îl transferă la FCSB. Roș-albaștrii își betonează astfel defensiva, după aducerea altor doi stopperi, Joyskim Dawa şi pe Rachid Bouhenna.

Conform fanatik.ro, Tamm este alesul, iar fundașul de 30 de ani va ajunge la echipa din Berceni din postura de jucător liber de contract. După cum anunța și Gigi Becali, el va semna pe un an.

Reclamă 4 / 0/3

Tamm a rămas liber de contract după despărțirea de Vorskla Poltava. După izbucnirea războiului din Ucraina, acesta a ajuns la Flora Tallinn, unde a jucat 13 meciuri și a marcat și un gol. El a profitat de faptul că în Estonia se joacă sistemul primăvară – toamnă.

Joonas Tamm a adunat 50 de selecții pentru echipa națională a Estoniei, ultimele două venind în meciurile din iunie din Liga Națiunilor. În total, el a marcat și patru goluri pentru Estonia.

Gigi Becali susține că jucătorul va semna cu FCSB exclusiv la dorința lui Mihai Stoica, fără ca el să aibă vreo implicare în transfer. Fotbalistul va semna cu vicecampioana României pentru un singur sezon. Înțelegerea va fi prelungită doar dacă evoluțiile sale vor fi convingătoare.

„MM știe, eu nu știu. Să facă ce vrea. Aduce un jucător pentru un an. Mai fac o cheltuială pe un an. Dacă este bun, îl prelungesc. Dacă nu, la revedere. Încercăm. I-am zis să facă ce vrea”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru as.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:58 PSG, făcută praf în Franţa după eliminarea din Liga Campionilor: „Faliment, venim!” 8:39 Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Întrebarea care l-a iritat pe starul lui PSG 7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
Vezi toate știrile
Citește și