Închide meniul

Primele imagini cu Joyskim Dawa în tricoul FCSB-ului! Ce număr va purta la echipa lui Gigi Becali

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 22 iunie 2022, 13:33 / Actualizat: 13 februarie 2024, 23:32

Primele imagini cu Joyskim Dawa în tricoul FCSB-ului! Ce număr va purta la echipa lui Gigi Becali

Joyskim Dawa, jucătorul lui FCSB/ Facebook FCSB

Primele imagini cu Joyskim Dawa în tricoul FCSB-ului! Joyskim Dawa este noul jucător al celor de la FCSB. Marţi a fost prezentat într-o conferinţă de presă, alături de Gigi Becali, urmând ca miercuri să apară primele imagini cu fundaşul în tricoul roş-albastru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joyskim Dawa se va alătura lotului condus de Toni Petrea. Fundaşul a părăsit-o pe Botoşani, după un singur sezon petrecut în Moldova. Camerunezul va purta tricoul cu numărul 5 în echipa FCSB-ului.

Primele imagini cu Joyskim Dawa în tricoul FCSB-ului

Joyskim Dawa a fost prezentat la noua sa echipă, FCSB. Oficialii clubului roş-abastru au anunţat pe contul oficial transferul fundaşului camerunez.

„Bine ai venit, Joyskim Dawa!

FCSB anunță transferul lui Joyskim Dawa, care a evoluat, în sezonul trecut, pentru Fotbal Club Botoșani.

Reclamă

Fundașul camerunez în vârstă de 26 de ani va purta tricoul cu numărul 5 și a ajuns deja la Baza Sportivă FCSB.

Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!

Joyskim Aurelien Dawa Tchakonte s-a născut la 9 aprilie 1996, în Colombes, Franța. A început fotbalul la US Avranches (Franța), AS Monaco B (Franța), Gil Vicente (Portugalia), FK Mariupol (Ucraina) sau Valmiera (Letonia) înainte de a semna, pe 1 august 2021, cu Fotbal Club Botoșani. A evoluat, în sezonul 2021-2022, în 31 de partide pentru moldoveni și a înscris de 4 ori”, au comunicat oficialii clubului FCSB, pe conturile oficiale.

Reclamă 4 / 0/3

Joyskim Dawa a semnat cu FCSB! Gigi Becali: „Are clauză 20 de milioane de euro”

Joyskim Dawa a negociat personal cu Gigi Becali transferul la FCSB. Mutarea fundaşului de la Botoşani la FCSB intrase în impas, asta după ce sâmbătă Gigi Becali l-a dat ca sigur la FCSB.

„Dawa a semnat cu FCSB pentru două plus 3 sezoane. Suma o ştiţi de la Iftime. Salariul e cât a vrut el. O clauză de 20 de milioane de euro. Eu atât am scris. 20 de milioane vreau să iau pe el.

Dacă eu iau 20 de milioane pe el, cât i-am dat lui Iftime, scot banii de la echipa națională. E mai greu să găsești acum fundași centrali. Eu îl luam mai demult, dacă nu mă influențau alții, că tralalala. Eu am pus ochii pe numărul 5, nu știam cum îl cheamă. De acum opt luni, nouă luni. Vedeam numărul cinci și ziceam: ‘Bă, cine e ăsta numărul cinci?’ Am crezut că e mijlocaș că el era în față. El e creștin, nu știam, acum mi-a zis el. Când e unul de îmi place mult, nu mai țin cont. Are putere forță, nu vreau să am emoții la cornere. Nu dă nimeni cu capul în fața lui, cum era Szukala. O să vedeți că el va fi mult mai bun la noi decât la Botoșani. E foarte puternic și fotbalist.

Pe aia am aruncat-o și eu așa că nu aibă el pretenții mari. Avem negocieri cu georgianul, doar ca nu este comunitar, și nu-mi convine să plătesc 70% taxe. Am cei mai înalți fundași centrali din România, să dea cu capul. La revedere, nu mă interesează. Să vorbească el, el e fotbalist„, a spus Gigi Becali.

Joyskim Dawa, prima conferință la FCSB

Joyskim Dawa a fost prezentat oficial la FCSB. Fundașul venit de la FC Botoșani a declarat că a refuzat-o pe CFR Cluj pentru că echipa lui Gigi Becali joacă un fotbal mai bun.

„Cred că e cel mai bun club, joacă cel mai bun fotbal din această ligă, cred ca poate câștiga titlul în sezonul următor. La un club mare nu faci greșeli mici sau greșeli mari. Aici nu e ca la Botoșani. O să fac tot ce pot. O să încerc să ridic echipa. Să joc mai bine ca la Botoșani.

Cu Craiova nu am vorbit, am vorbit cu CFR, cu antrenorul, am vorbit cu o echipă din Italia. CFR a făcut o ofertă, dar nu a fost mare. FCSB joacă un fotbal mai bun”, a spus Joyskim Dawa, la prezentarea oficială la FCSB.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:30 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 0-0. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” Vezi toate știrile
Citește și