Închide meniul
EXCLUSIV

Valeriu Iftime, reacţie după ce Gigi Becali a anunţat că îi trimite gratis la Botoşani pe Denis Haruţ şi Răzvan Oaidă. „Acum a zis? Nu cred. Îţi dai seama că i-aş lua cu braţele deschise”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 25 iulie 2022, 12:04

Valeriu Iftime, reacţie după ce Gigi Becali a anunţat că îi trimite gratis la Botoşani pe Denis Haruţ şi Răzvan Oaidă. „Acum a zis? Nu cred. Îţi dai seama că i-aş lua cu braţele deschise

Valeriu Iftime cere rejucarea derby-ului Rapid - FCSB 1-0

Valeriu Iftime, în timpul unei conferinţe de presă / Antena Sport

Valeriu Iftime a avut o primă reacţie după ce Gigi Becali a anunţat că îi lasă să plece gratis la FC Botoşani pe Denis Haruţ şi Răzvan Oaidă. Cel mai probabil, aceştia vor reveni în Moldova sub formă de împrumut. „Îi aştept cu braţele deschise”, anunţă oficialul botoşănenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Ei, da! Acum a zis? Nu cred. Îţi dai seama că i-as lua cu braţele deschis. Mihai (n.r. – Teja) hotărăşte, la momentul ăsta, noi cumva ne-am făcut lotul. Pe de altă parte, nu cred că domnul Becali va face gestul ăsta. E prea nervos, aseară nu i-a bătut nimeni decât Dugandzic.

Valeriu Iftime, reacţie după ce Gigi Becali a anunţat transferurile lui Denis Haruţ şi Răzvan Oaidă la FC Botoşani

Nu a fost niciun jucător care să ajungă la FCSB să continue forma şi să joace ce aşteptam de la ei. Eu nu cred, dar dacă Oaidă şi Haruţ sunt liberi, normal că aş vrea să îi iau. Vorbesc cu Mihai”, a spus Valeriu Iftime, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Gigi Becali nu mai suportă situaţia în care a ajuns FCSB şi trimite doi jucători la Botoşani, Denis Haruţ şi Răzvan Oaidă. În total, patronul roş-albaştrilor a plătit 1.5 milioane de euro pe cei doi.

Gigi Becali a anunţat două transferuri

„Râdeam eu de Iftime, dar ce m-a făcut pe mine Iftime. Mi-a zis ia-l pe Moruţan, ia-l pe Oaidă. Noroc că am păcălit şi eu mai departe la Moruţan. Haruţ i-l dau gratis lui Iftime. Îl dau gratis pe Oaidă. Am mai luat şi 10% din Oaidă, că era mare fotbalist. Nu ştiu ce se întâmplă.

Reclamă

Uite Coman, am zis că are calitate. Aseară Coman a avut o mică creştere. Dacă o să mai aibă creşterea asta şi în următoarele meciuri… el trebuie să joace, n-am ce să fac, m-a costat 3 milioane. Dacă el creşte, în următoarele meciuri, are valoare”, a spus Becali, la Pro Arena.

Pe de altă parte, dacă FCSB va rata grupele Conference League, Gigi e pregătit să se despartă şi de Dawa şi Târnovanu.

„Eu l-am sunat pe Tănase și a doua zi și am râs cu el. Eu nu pot să mă supăr pe el, i-am zis ‘ce faci, mă, ești patron? Întărim lotul?’. Tănase și Cordea și-au dat viața. Mie mi-a plăcut și Dawa. N-a greșit la niciun gol Dawa, la ambele a greșit Bouhenna. El trebuie să semneze acum o procură exclusivă și în 48 de ore va veni oferta.

Reclamă 4 / 0/3

Trebuie să joace joi. Cred că Tănase va pleca. Scap și eu de salariul lui, iau și 3 milioane. În Octavian Popescu nu mai am încredere, pe Coman nu mai pot scoate banii, pe Oaidă, nu. Pot să mai iau bani doar pe Târnovanu, poate pe Dawa”, a spus Gigi Becali, citat de digisport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” Vezi toate știrile
Citește și