Închide meniul
EXCLUSIV

VAR nu a funcționat pe Arena Națională, la FCSB – U Cluj 1-1. Momente uluitoare în Superliga

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 18 iulie 2022, 0:47

VAR nu a funcționat pe Arena Națională, la FCSB – U Cluj 1-1. Momente uluitoare în Superliga

VAR

VAR pe Arena Națională / Hepta

VAR nu a funcționat pe Arena Națională, la meciul dintre FCSB și U Cluj, din prima etapă a Superligii. Aceasta este explicația pentru greșelile incredibile din partida încheiată la egalitate, 1-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din informațiile Antena Sport, din cauza problemelor cu semnalul, centralul Marian Barbu nu a putut vedea fazele video, el neajungând niciodată pe parcursul partidei să observe problemele de arbitraj.

VAR nu a funcționat pe Arena Națională, la FCSB – U Cluj 1-1

Acestuia i s-a transmis în cască de către arbitrii din camera VAR ce s-a întâmplat la fazele cele mai tari, iar acesta a fost nevoit să meargă pe mâna colegilor săi, fără să vadă imaginile.

În minutul 40, au apărut cele mai mari semne de întrebare, în momentul în care Romario Pires a gafat şi a părut a atinge mingea cu mâna chiar pe linia careului. Jocul a fost oprit şi s-a aşteptat decizia luată din cabina VAR.

Două goluri anulate în FCSB – U Cluj 1-1

După mai multe secunde în care Marian Barbu a aşteptat un răspuns de la Marius Badea, „centralul” a luat decizia de a lăsa jocul să continue. Comentatorii partidei au fost contrariaţi de faptul că FCSB nu a primit penalty. Au fost siguri că Pires a făcut henţ şi trebuia dictată lovitură de la 11 metri. Brazilianul avea şi cartonaş galben şi risca să fie eliminat.

Reclamă

Roş-albaştrii au primit şi veşti bune cu ajutorul VAR. în minutul 24, U Cluj reuşise să marcheze. Tescan a executat o lovitură liberă, dar mingea a fost deviată cu mâna de Alex Chipciu. Târnovanu nu a putut interveni şi a scos mingea din poartă. A intervenit însă arbitrajul VAR şi reuşita a fost validată!

Şi FCSB a avut un gol anulat. În minutul 34, golgheterul ultimelor două sezoane din campionatul României reuşise să trimită mingea în poartă. Florin Tănase nu s-a putut bucura prea mult. Asistentul ridicase fanionul şi, pe reluări, s-a văzut că era în afara jocului când a primit mingea.

Gigi Becali: ”Asistenţa video trebuia să intervină, dar nu am pretenţii de pomană”

Gigi Becali a vorbit și el despre problemele VAR de pe Arena Națională. Totuși, patronul nu crede că deciziile de arbitraj au influențat jocul.

Reclamă 4 / 0/3

”E bine că orice greşeală se poate îndrepta. A zis gol, s-a rectificat. S-a zis gol la Tănase, ofsaid, s-a echilibrat. Nu poţi acum… a fost henţ, e adevărat. Dar nu insist acum.

Ştii de ce? Vreau pomană? Dacă nu îi venea în mână ce se întâmpla? Nu sunt pomanagiu! Asistenţa video trebuia să intervină, dar nu am pretenţii de pomană”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Recomandări
  • FCSB – U Cluj 1-1
  • Probleme mari cu VAR, în Superliga

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și