Închide meniul

Viorel Moldovan pariază pe Florinel Coman în noul sezon: „Va fi de bun augur pentru el!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 iulie 2022, 20:07

Viorel Moldovan pariază pe Florinel Coman în noul sezon: „Va fi de bun augur pentru el!

Viorel Moldovan pariază pe Florinel Coman

Hepta via Sport Pictures - Răzvan Păsărică

Viorel Moldovan pariază pe Florinel Coman în noul sezon. Coman a marcat golul victoriei al FCSB în amicalul cu Oţelul Galaţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman nu o duce bine doar din punct de vedere profesional. „Mbappe de România” a devenit şi tătic.

Viorel Moldovan pariază pe Florinel Coman în noul sezon

”Fără îndoială, acest lucru îţi dă o mai mare reponsabilitate, îţi dă echilibru, apreciezi şi vezi altfel lucrurile. Te implici mult mai mult vizavi de ceea ce faci. Îţi dă o anumită stare de linişte familia şi eu cred că acest lucru va fi de bun augur pentru Coman”, a spus Viorel Moldovan la orangesport.ro.

Florinel Coman, euforic după un nou gol pentru FCSB

Florinel Coman este euforic după un nou gol marcat pentru FCSB. „Mbappe de România” a făcut diferenţa în amicalul câştigat de vicecampioana României cu Oţelul Galaţi, scor 1-0.

Aproximativ 15.000 de oameni au luat cu asalt stadionul şi au făcut o atmosferă de senzaţie. Atacantul de 24 de ani al lui Toni Petrea este încântat că partida de verificare s-a disputat cu casa închisă.

Reclamă

Un meci greu cu niște spectatori dornici de meciuri. A fost o încărcătură acumulată în această perioadă, suntem fericiți că nu avem accidentați și am câștigat. Când sunt sută la sută sănătos, nu cred că pot să joc prost sau ceva de genul. Am fost sută la sută, mi-am intrat în ritm așa că pot da drumul la treabă cu zâmbetul pe buze.

Ne bucurăm că umplem stadioanele pe unde mergem! Vrem să ne calificăm în Conference League, nu am ce să comentez, nu sunt în măsură. Oricine poate să iasă și să spună de anumite sume, pentru un fotbalist e bine să fie conectat la meci și să nu fie băgat în asemenea discuții„, a declarat Florinel Coman pentru sport.ro.

„Mbappe” Coman a dezvăluit că îşi doreşte un transfer, dar că e gata şi să rămână la echipă pentru a opri seria de cinci titluri a lui CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Îmi doresc (n.r. – un transfer în străinătate), dar atât timp cât nu se poate trebuie să trag pentru echipă. Important e că mi-am revenit și că pot juca, mă simt foarte bine pe terenul de fotbal. Am fost aproape, în fiecare an am fost aproape, dar cred că dacă vom începe bine acest campionat și nu vom mai pierde puncte cu echipe mici… cred că putem să ne batem acolo, cum am făcut-o în fiecare an. Au fost niște greșeli penibile cu echipe foarte mici„, a mai spus Coman.

Florinel Coman a marcat în săptămâna în care a devenit tată. Soţia lui, Ioana Timofeciuc, a născut o fetiţă.

Sunt fericit, sunt entuziasmat, nu știu ce să vă spun. Abia a venit ieri acasă, am stat ziua cu ea și am venit la meci. Sper să fie sănătoasă, fericită și tot ce își dorește ea!„, a transmis internaţionalul român.

Atacantul lui Gigi Becali este în cea mai bună formă din ultimii ani. A reuşit două pase de gol în victoria cu FC Sfântu Gheorghe, scor 6-0, şi a marcat în poarta celor de la Zimbru Chişinău, în succesul cu 6-1. Acum, a înscris singurul gol din amicalul cu Oţelul Galaţi.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia Vezi toate știrile
Citește și