Închide meniul
Foto

Theo Hernandez a rămas singur. Zoe Cristofoli a recunoscut: „Da, s-a terminat!”

Publicat: 6 iunie 2021, 19:21

Theo Hernandez a rămas singur. Zoe Cristofoli a anunţat ruptura

Colaj Instagram / Profimediaimages

Theo Hernandez a rămas singur. Zoe Cristofoli a anunţat ruptura

  • Theo Hernandez are o cotă de 50 de milioane de euro
  • Fosta lui iubită are peste 900.000 de urmăritori pe Instagram

Tânărul de 23 de ani, care face partde din lotul Franţei pentru EURO 2020, tocmai s-a despărţit de iubită. Zoe Cristofoli (26 de ani) a confirmat zvonurile apărute în ultima perioadă despre „ruptura”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Theo Hernandez a rămas singur. Zoe Cristofoli s-a despărţit de fundaşul francez

S-a terminat relaţia cu Theo. Sunt singură acum! Am mulți prieteni în lumea fotbalului dar, momentan, nu mă întâlnesc cu nimeni„, a declarat Zoe într-un interviu pentru Corriere dello Sport.

Modelul şi influencerul italian a refuzat să anunţe care au fost cauzele pentru care povestea de dragoste dintre ei s-a terminat după numai un an.

Reclamă

Știi că nu răspund la întrebările despre viața mea privată. Am ales să păstrez unele lucruri private, mai ales din cauza problemelor cu care m-am confruntat. Vreau doar să fiu fericită și să mă simt bine. Toți merităm să fim fericiți. Respect, iubire, valori… pentru mine acesta este sensul vieții! Întotdeauna înainte!„, a transmis Cristofoli.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by ZOE CRISTOFOLI (@zoe_cristofoli)

Zoe continuă să facă senzaţie pe reţelele sociale, acolo unde se apropie de un milion de urmăritori. Postările ei adună, de fiecare dată, zeci de mii de aprecieri.

Theo Hernandez, înlocuitorul lui Maldini

După ce a debutat cu succes la Alavés în prima ligă spaniolă, Theo Hernandez a fost transferat în 2017 la Real Madrid şi împrumutat în vara lui 2018 la Real Sociedad.

Reclamă 4 / 0/3

În 2019, după o întâlnire cu legendarul Paolo Maldini pe plajele din Ibiza, francezul a semnat o înţelegere cu AC Milan în valoare de 20 de milioane de euro.

Theo Hernandez a rămas singur. El a fost providenţial pentru rossoneri în ultima ediţie de campionat. Fundaşul de 23 de ani a marcat 7 goluri în 33 de apariţii şi şi-a ajutat echipa să revină în Champions League după o pauză de opt ani! Internaţionalul francez mai are contract cu AC Milan până în 2024, iar cota lui de piaţă a ajuns la 50 de milioane de euro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Olivier Giroud pleacă de la AC Milan! Clubul cu care va semna starul naţionalei Franţei
Serie A • 27 mart., 13:24
Olivier Giroud pleacă de la AC Milan! Clubul cu care va semna starul naţionalei Franţei
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor
AntenaPLAY • 22 mart., 10:14
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor: „E aurul Parmei!”
AC Milan şi Marseille s-au calificat în optimile Europa League! Freiburg şi Qarabag, finaluri dramatice. Toate rezultatele
Europa League • 23 feb., 0:00
AC Milan şi Marseille s-au calificat în optimile Europa League! Roma s-a impus dramatic cu Feyenoord. Toate rezultatele
AC Milan - Rennes 3-0 şi Feyenoord - AS Roma 1-1! Rezultatele zilei din Europa League şi Conference League
Conference League • 15 feb., 23:58
AC Milan – Rennes 3-0 şi Feyenoord – AS Roma 1-1! Rezultatele zilei din Europa League şi Conference League
Cu ce echipă s-a înţeles Antonio Conte
Serie A • 30 ian., 12:00
Cu ce echipă s-ar fi înţeles Antonio Conte! Anunţul de ultim moment făcut în Italia