Închide meniul
Foto

Transfer şoc pentru Cristiano Ronaldo! Unde vrea să îl cedeze Juventus şi cum ar putea deveni portughezul coleg cu Lionel Messi

Reclamă

Publicat: 9 august 2021, 9:07

Transfer şoc pentru Cristiano Ronaldo! Unde vrea să îl cedeze Juventus şi cum ar putea deveni portughezul coleg cu Lionel Messi

Cristiano Ronaldo, la trofeul Joan Gamper, în Barcelona - Juventus 3-0

Profimedia

Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo îşi continuă rivalitatea de la distanţă. Argentinianul i-a stricat planurile rivalului său. Spaniolii de la as.com scriu că Ronaldo era principala ţintă a lui PSG înainte ca Messi să se despartă de Barcelona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Transfer şoc pentru Cristiano Ronaldo

PSG a renunţat la portughez pentru a-şi concentra toate eforturile pentru transferul lui Messi.

Culmea, Ronaldo şi Messi pot deveni colegi, dar nu la Paris. Portughezul este în discuţii avansate cu Inter Miami, scrie le10sport.com.

La echipa patronată de David Beckham îşi doreşte să ajungă şi Messi. Acesta nu şi-a ascuns planurile de a-şi încheia cariera în MLS.

Juventus cere 30 de milioane de euro pentru Ronaldo

30 de milioane de euro poate obţine Juventus de la Inter Miami. Tot 30 de milioane de euro este salariul anual al lui Ronaldo de care torinezii vor să scape.

Reclamă

Vara trecută, Juve i-a cedat pe Blaise Matuidi și Gonzalo Higuain la clubul din SUA.

Ronaldo a jucat la Barcelona chiar în ziua în care Messi şi-a luat adio în lacrimi pe Camp Nou.

Ronaldo, meci de coşmar cu Barcelona în ziua plecării lui Messi

El a ratat cea mai mare ocazie a torinezilor şi a fost schimbat în minutul 46. Juventus a cedat cu 3-0 la Trofeul „Joan Gamper”.

Reclamă 4 / 0/3

În vârstă de 36 de ani, Ronaldo a costat-o 117 milioane de euro pe Juve, în urmă cu 3 sezoane.

De atunci, el a adunat 133 de meciuri în toate competiţiile. A marcat 101 goluri şi a dat 22 de pase de gol.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și