Închide meniul

Transfer uriaş în Liga 1! Nu vine la FCSB sau CFR Cluj! Kyle Lafferty va semna cu Sepsi Sfântu Gheorghe

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 februarie 2021, 15:45

Transfer uriaş în Liga 1! Nu vine la FCSB sau CFR Cluj! Kyle Lafferty va semna cu Sepsi Sfântu Gheorghe

profimediaimages

Kyle Lafferty, aici în tricoul lui Sunderland, va juca în Liga 1, la Sepsi Sfântu Gheorghe

Kyle Lafferty va deveni unul dintre cei mai importanţi jucători din istoria Ligii 1. El s-a înţeles cu revelaţia ultimelor sezoane ale competiţiei interne, Sepsi Sfântu Gheorghe, scrie prosport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kyle Lafferty va juca în Liga 1, la Sepsi

Lafferty a jucat ultima oară în liga a doua din Italia, la Reggina. El este liber de contract şi nu o va costa nimic pe Sepsi.

În vârstă de 33 de ani, nord-irlandezul are un cv de invidiat. El este un idol pentru fanii echipei la care joacă Ianis Hagi, Rangers. Lafferty a adunat 164 de meciuri pentru scoţieni și a marcat 42 de goluri.

Kyle Lafferty a mai evoluat în Anglia, la Sunderland, Norwich și Burnley, dar și în Italia, la Palermo. El a fost coşmarul României anul trecut, în Liga Naţiunilor. Lafferty a pasat la golul Irlandei de Nord în meciul de la Bucureşti, din septembrie 2020, încheiat cu scorul de 1-1.

"Îi putem satisface pretenţiile financiare"

Sepsi are un sezon de excepţie şi este pe locul al patrulea în Liga 1, iar cu Lafferty are şanse şi mai mari de a intra în play-off. Leo Grozavu a confirmat negocierile.

Reclamă

"Nu are cum să nu te intereseze un asemenea jucător. Vom vedea dacă se va rezolva. Ni-l dorim pe Kyle Lafferty. Mă interesează, dar vom vedea. Din ce știu, îi putem satisface pretențiile financiare", a declarat antrenorul lui Sepsi, pentru gsp.

Lafferty are 20 de goluri în 79 de selecţii, şi e cel mai bun marcator activ al nord-irlandezilor.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Kyle Lafferty are 33 de ani
  • El va juca la Sepsi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:46 VIDEOMax Verstappen a câștigat Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei! Cursa a fost live pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 11:39 FotoAdrian Mititelu a reacţionat după ce s-a spus că fiul lui, Adrian Mititelu Jr, a pierdut 1 milion de euro la ruletă! 11:20 VIDEOLionel Messi, „dublă” și assist pentru Inter Miami! Campionul mondial a făcut spectacol în MLS 11:03 „Te faci de râs!” Basarab Panduru, atac direct la Cristi Săpunaru după FCSB – Rapid 2-2! Motivul pentru care l-a făcut praf 10:27 „Campioana o să aibă mari probleme!” Marius Șumudică a făcut praf 2 jucători de la FCSB, după 2-2 cu Rapid! 10:10 FotoAdrian Mititelu Jr, internat de urgenţă la Floreasca! Care e starea acestuia! Reacţia lui Adrian Mititelu 9:48 A venit nota de plată după FCSB – Rapid 2-2! Ce amendă a primit echipa lui Gigi Becali. Anunțul oficial 9:37 „Nu are rost să ne ascundem după deget” Bogdan Lobonț, verdict despre lupta pentru cupele europene după FCSB – Rapid 2-2 9:30 FotoVictoria Beckham, petrecere fabuloasă cu ocazia împlinirii vârstei de 50 de ani! David Beckham, martor la reunirea Spice Girls! 9:09 „Transmite-le că sunt idioţi!” Ce l-a înfuriat pe Marius Şumudică după FCSB – Rapid 2-2. Anunţ vehement pentru contestatari Vezi toate știrile
Citește și