Închide meniul

Ultimele clipe din viaţa lui Diego Maradona. Ce mesaj a transmis că vrea să îi fie trecut pe piatra funerară

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 noiembrie 2020, 18:28

Ultimele clipe din viaţa lui Diego Maradona. Ce mesaj a transmis că vrea să îi fie trecut pe piatra funerară

profimediaimages

Fanii au aprins lumânări şi au adus flori în memoria lui Maradona

Acum 15 ani, Maradona şi-a luat singur interviu, în emisiunea pe care o prezenta: "La Noche del 10". El a vorbit chiar despre propria moarte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Diego Maradona: "Aș pune pe piatră funerară: 'Mulțumesc mingii'!"

"-A îmbătrâni cu nepoții mei ar fi o moarte pașnică.
-Dacă ar fi să-i spui câteva cuvinte lui Maradona în cimitir, ce i-ai spune?
-Haha, ce ai spune?! Și mă întrebi asta?!
-Ai adus în discuție acest subiect. Nu am vorbit despre moarte, tu ai fost.
-Mulțumesc că ai jucat fotbal, pentru că este sportul care mi-a dat cea mai mare bucurie, libertate, este ca și cum ai atinge cerul cu mâinile mele. Mulțumesc mingii. Da, aș pune o piatră funerară: 'Mulțumesc mingii'!",
a fost dialogul lui Maradona cu el însuşi, relatat de Ole.

Ultimele clipe din viaţa lui Diego Maradona

Argentinienii de la Ole au reconstituit ce s-a întâmplat în ultima zi din viaţa lui Maradona, la casa unde se retrăsese după ce fusese operat pe creier pentru a-i fi înlăturat un hematom.

"Diego s-a trezit bine. A mers câtiva paşi, ca de obicei. Apoi, a revenit în pat. Totul înainte să fie monitorizat de un psiholog, de un psihiatru şi de o asistentă care i-a stat alături pe perioada recuperării.

Cu toate acestea, la prânz, când s-au dus în camera lui pentru a-l ajuta să se ridice şi pentru a-i da medicamentele, Diego a fost fără reacţie. Patru ambulanţe au ajuns de urgenţă la casa din cartierul San Andres. În ciuda vitezei cu care s-a intervenit, a fost prea târziu. Diego murise", au mai scris jurnaliştii de la Ole.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:08 Real Madrid – FC Barcelona 0-1. Christensen a marcat în minutul 6 din „El Clasico”. Gafă uriaşă făcută de Lunin! 22:00 LIVE VIDEOSporting – Guimaraes (22:30) e meciul zilei în Liga Portugal, live în AntenaPLAY. Porto, victorie muncită la Casa Pia 21:57 „Este ultimul tău sezon în Liga 1?” Marius Ştefănescu, reacţie total neaşteptată: „Îmi spui după!” 21:55 Discursul lui Mihai Rotaru, după debutul lui Gâlcă la Universitatea Craiova: „Nu e normal asta! Să tragă semnale de alarmă!” 21:23 Andrei Ivan s-a descătuşat după ce a dat primul gol după 8 luni: „Sper să marchez în fiecare meci!” Ce a spus de Gâlcă 21:17 Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după debutul cu victorie pe banca Universităţii Craiova: „Asta e important pentru mine!” 20:35 Manchester United, aproape de o ruşine istorică în Cupa Angliei! S-a calificat în finală după lovituri de departajare cu Coventry 20:35 Sepsi – Universitatea Craiova 1-3. Costel Gâlcă, victorie la debutul pe banca oltenilor. Andrei Ivan, gol după opt luni! 20:23 Mesajul Simonei Halep, după ce s-a retras de la turneul de la Madrid: „De aceea am luat această decizie grea!” 20:06 „Decizie de pus în ramă!” Mihai Stoica, răspuns vehement după acuzaţiile făcute de Dan Şucu şi Victor Angelescu Vezi toate știrile
Citește și