Închide meniul

Una dintre cele mai frumoase românce, aleasă ambasadoare pentru Campionatul European de Volei. "Un sentiment extraordinar şi o şansă unică"

Antena Sport Publicat: 11 aprilie 2021, 13:36

Una dintre cele mai frumoase românce, aleasă ambasadoare pentru Campionatul European de Volei. "Un sentiment extraordinar şi o şansă unică"

Facebook Adelina Ungureanu

Adelina Ungureanu, ambasadoarea României pentru Campionatul European de Volei 2021

  • Adelina Ungureanu are 20 de ani
  • Ea va fi una dintre ambasadoarele României pentru EuroVolley 2021

Adelina Ungureanu şi Nneka Onyejekwe au fost alese amasadoarele României pentru Campionatului European de volei. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adelina Ungureanu şi Nneka Onyejekwe, ambasadoare la EuroVolley 2021

”Este o onoare să mă aflu printre jucătoarele alese să promoveze . Să concurez într-un eveniment atât de important în ţara mea este un sentiment extraordinar şi o şansă unică. Sunt fericită să fac parte din această călătorie şi sunt sigură că EuroVolley 2021 va fi o experienţă uimitoare pentru toţi”, a declarat Adelina Ungureanu, citată de news.ro.

Considerată una dintre cele mai frumoase sportive din România, Adelina Ungureanu joacă în Italia la Cuneo Granda Volley. Ea s-a transferat aici în 2019, când a plecat de la CSM Bucureşti din cauza salariilor restante.

Reclamă
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adelina Ungureanu (@adelinaungureanu)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adelina Ungureanu (@adelinaungureanu)

Reclamă

Adelina Ungureanu a mai jucat la Agroland Timișoara și Dinamo București. Ea a cochetat cu sportul de la cele mai fragede vârste. A copilărit la Botoşani, unde părinţii erau instructori de înot.

Adelina Ungureanu a plecat de acasă la 14 ani

"La trei ani, m-au aruncat în bazin, aşa am început cu înotul. Am făcut și tenis câțiva ani. La volei am fost pentru prima oară atunci când aveam șapte ani", a povestit Adelina, pentru csmbucuresti.ro, pe când îmbrăca tricoul bucureştencelor.

În vârstă de 20 de ani, Adelina a fost nevoită să plece de acasă de la vârsta de 14 ani. ”Venise vremea liceului și am ales, pentru a continua în tandem școala și voleiul, Timișoara. Era tocmai în celălalt capăt al țării! A fost o alegere grea, foarte grea. Mă despărțeam de ai mei. Am simțit însă că asta trebuie să fac. M-am trezit brusc obligată să spăl, să calc, să-mi fac ordine, ceea ce nu porea făceam acasă. M-am simțit singură și cu o mulțime de responsabilități”, a mai dezvăluit Adelina pentru sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3

România, printre gazdele EuroVolley 2021

Campionatul European de volei feminin se va desfăşura între 18 august – 4 septembrie 2021 în România, Croaţia, Bulgaria şi Serbia. Grupa din care fac parte tricolorele va avea loc la Cluj.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Arcada Galaţi s-a calificat, în premieră, în grupele Ligii Campionilor
Alte sporturi • 12 nov., 20:40
Arcada Galaţi s-a calificat, în premieră, în grupele Ligii Campionilor. Performanţă uriaşă pentru voleiul din România!
Bucuria jucătorilor naţionalei de volei masculin
Alte sporturi • 8 sept., 22:15
Bucuria jucătorilor naţionalei de volei masculin, după ce au dus România în sferturile Campionatului European!
România va întâlni Croaţia în optimile Campionatului European
Alte sporturi • 6 sept., 9:52
România va întâlni Croaţia în optimile Campionatului European
România a învins la volei campioana olimpică Franţa şi s-a calificat în optimile Campionatului European
Alte sporturi • 4 sept., 20:58
România a învins la volei campioana olimpică Franţa şi s-a calificat în optimile Campionatului European
România, învinsă de Franţa în optimile Campionatului European de volei feminin
Alte sporturi • 26 aug., 23:43
România, învinsă de Franţa în optimile Campionatului European de volei feminin! Tricolorele au ratat şansa să scrie istorie