Închide meniul

Veste excelentă pentru Ciprian Tătărușanu. Portarul român va rămâne la AC Milan până în 2023!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 mai 2021, 9:04

Veste excelentă pentru Ciprian Tătărușanu. Portarul român va rămâne la AC Milan până în 2023!

Ciprian Tătărușanu, subiect de glume în Italia

Profimedia

Potrivit sempremilan.com, conducătorii clubului l-au anunțat pe Tătărușanu că vor să îl păstreze indiferent ce se întâmplă cu Gianluigi Donnarumma, titularul de drept al rossonerilor. Goalkeeperul cu o cotă de 60 de milioane de euro este în ultima lună de contract.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Tătărușanu va continua la AC Milan

"Se dorește ca Tătărușanu să rămână a doua variantă pentru postul de portar al lui AC Milan. Contractul lui expiră în 2023 și, cel mai probabil, va fi dus până la capăt. Românul a lăsat o impresie bună atunci când s-a apelat la el", anunță sursa citată.

Dacă Donnarumma va pleca, în locul lui poate fi adus Antonio Mirante de la AS Roma. S-au purtat deja negocieri cu portarul de 38 de ani, a cărui înțelegere expiră în această vară. Mirante are șanse mici să continue alături de Jose Mourinho, antrenorul care tocmai a semnat cu capitolinii.

După ce a fost de la Olympique Lyon, Tătărușanu a bifat o singură apariție în Serie A. A avut viață grea în confruntarea AC Milan – AS Roma, încheiată 3-3. Românul a stat între buturi în două meciuri din Cupa Italiei.

Ciprian Tătărușanu s-a retras de la echipa națională

În luna noiembrie a anului trecut, Ciprian Tătărușanu a decis să nu mai accepte nicio convocare la reprezentativa României. Meciul cu Irlanda de Nord a fost ultimul pentru Tătărușanu între buturile reprezentativei tricolore. Goalkeeper-ul lui AC Milan a bifat atunci cel de-al 73-lea meci în tricoul selecționatei noastre.

Reclamă

Să pot fi căpitanul României a însemnat pentru mine cel mai frumos lucru din carieră”, au fost ultimele cuvinte spuse de Tătărușanu din postura de portar al naționalei.

Ciprian Tătărușanu a debutat pentru România în 2010 și a apărat culorile pentru 11 ani. El a fost participant cu selecționata noastră la EURO 2016 și a devenit chiar căpitanul ”tricolorilor”.

”Tătă” a jucat 73 de partide la echipa națională și ocupă astfel poziția 17 în clasamentul all-time al jucătorilor cu cele mai multe meciuri la prima reprezentativă, la egalitate cu Cosmin Contra.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Românul a împlinit 35 de ani
  • Tătărușanu a jucat într-un singur meci din Serie A

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” Vezi toate știrile
Citește și