Închide meniul

Veste uriaşă! Lucrările de la Stadionul Steaua şi Arcul de Triumf, pe punctul de a fi recepţionate. Anunţ de ultimă oră pentru fanii Rapidului!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 noiembrie 2020, 15:16

Veste uriaşă! Lucrările de la Stadionul Steaua şi Arcul de Triumf, pe punctul de a fi recepţionate. Anunţ de ultimă oră pentru fanii Rapidului!

Facebook CNI

Stadionul Steaua este pe punctul de a fi predat

Ion Ştefan a dezvăluit că, în cel mai scurt timp, vor fi recepţionate lucrările la cele două arene. Veştile sunt excelente şi pentru fanii Rapidului. Stadionul din Giuleşti va fi finalizat mai repede decât s-a estimat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Se termină lucrările la Stadionul Steaua şi la Arcul de Triumf

"Ghencea – realizat 98%, Arcul de Triumf – 98%, începem procedura de predare-primire, putem spune cu toată gura că am recuperat din timpul pierdut şi am finalizat aceste stadioane. În ceea ce priveşte stadionul Rapid, cred că în primăvară va fi gata. Stadionul Rapid are un stadiu fizic astăzi de aproximativ 60%, va fi finalizat în luna mai a anului viitor", a precizat Ştefan, la o conferinţă de presă, citat de TVR.

Ministrul a spus şi care a fost costul total al lucrărilor la cele două stadioane din Bucureşti care vor fi finalizate în acest an. Pentru cel din Ghencea s-au plătit 64 de milioane de euro, iar pentru cel de la Arcul de Triumf s-au achitat 34 de milioane de euro.

CSA Steaua va evolua pe arena de Stadionul Steaua. Acolo îşi doreşte să îşi joace meciurile şi FCSB. Ultraşii echipei din Liga 1 au făcut presiuni la Gigi Becali şi Mihai Stoica pentru a grăbi revenirea în Ghencea.

Reclamă

Vreau ca și clubul nostru, mă refer la cei din conducere, să ne susțină mai mult în demersul nostru de a juca în Ghencea. Până acum nu am văzut nicio implicare și nicio declarație în acest sens.

Dacă ieșim să vorbim așa pe la TV, doar de dragul de a vorbi, nu facem nimic. Suporterii Stelei din Diaspora vor să vină în țară și să facem ceva legal pentru a ne manifesta dorința de a juca în Ghencea. Acolo este casa noastră”, a spus Gheorghe Mustaţă la finalul lunii trecute.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și