Închide meniul

Veste uriaşă pentru fani! Meciurile de la EURO ar putea avea loc cu tribunele aproape pline. Scenariul pus la cale de UEFA

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 ianuarie 2021, 16:53

Veste uriaşă pentru fani! Meciurile de la EURO ar putea avea loc cu tribunele aproape pline. Scenariul pus la cale de UEFA

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

EURO s-ar putea desfăşura cu până la 70% dintre locuri ocupate de fani

UEFA pregăteşte meciurile de la EURO cu un grad de ocupare al tribunelor cuprins între 0 şi 70%. Aceasta este informarea primită de ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, de la Federaţia Română de Fotbal. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Când va decide UEFA câţi fani vor fi în tribune la EURO

"În funcție de evoluția pandemiei de COVID-19, de ritmul vaccinării și de capacitatea de testare a fanilor, se va alege un scenariu de desfășurare a meciurilor. Decizia va fi luată la începutul lunii martie.

(…) Din punct de vedere logistic, toate lucrările sunt în graficul stabilit cu UEFA, singura variabilă fiind prezența spectatorilor la meciurile de la Arena Națională", transmite FRF, după întrevederea de astăzi dintre Răzvan Burleanu şi Eduard Novak.

UEFA a decis ce se întâmplă cu biletele românilor pentru EURO 2020

Toţi cei care nu îşi mai doresc să ajungă pe stadion vor primi integral suma plătită iniţial. Forul de la Nyon a decis că există posibilitatea returnării biletelor până la data de 26 ianuarie 2021, la ora 15:00.

Mai există şi varianta de a se transfera biletele pe numele prietenilor sau a membrilor familiei, din raţiuni medicale. Aici sunt incluşi şi cei care se infectează cu Covid-19 şi sunt nevoiţi să stea în carantină.

Reclamă

Pentru a nu risca procese, UEFA a inclus pandemia de COVID-19 la categoria "forţă majoră". Biletele au costat 30 de euro (categoria 3 – peluze), 75 de euro (categoria 2 – colţurile stadionului), respectiv 125 de euro (categoria 1 – tribunele I şi II).

Programul meciurilor de la Euro 2020 ce vor avea loc la Bucureşti

România nu a reuşit calificarea la turneul final, dar va găzdui patru meciuri, pe cel mai mare stadion al ţării, Arena Naţională.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • România va fi gazdă la EURO
  • Patru meciuri vor avea loc pe Arena Naţională

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și