Închide meniul

VIDEO | Ianis Hagi, gol superb pentru Rangers. Cum a marcat fiul "Regelui", în meciul care îl aduce la un pas de titlul de campion

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 martie 2021, 15:28

VIDEO | Ianis Hagi, gol superb pentru Rangers. Cum a marcat fiul "Regelui", în meciul care îl aduce la un pas de titlul de campion

profimediaimages

Ianis Hagi, gol în Rangers - St. Mirren

Ianis Hagi a înscris în primul minutul după pauză, când scorul era 2-0 pentru gazde. Românul a primit mingea în centrul careului şi a şutat fără speranţă pentru portarul oaspeţilor, cu piciorul stâng.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, gol în Rangers – St. Mirren

Ianis Hagi a ajuns la şase reuşite în actualul sezon al campionatului din Scoţia. El a oferit şi nouă pase decisive. În total, Hagi a jucat 27 de meciuri.

Ianis Hagi, sărbătoare înaintea meciului

Echipa lui Ianis Hagi poate deveni campioană în Scoția încă din acest weekend. Condiția este ca Celtic să nu câștige duminică pe terenul lui Dundee United.

Suporterii lui Rangers au pornit deja petrecerea și s-au adunat în număr mare lângă Ibrox Stadium, înaintea meciului cu St. Mirren.

Reclamă

Ianis Hagi, propus în Premier League de Giovanni Becali

Înaintea meciului de astăzi, românul avea 35 apariții în toate competițiile, reușind să-și treacă în cont 6 goluri și 11 pase decisive. Giovanni Becali crede că un transfer în Premier League ar fi pasul firesc pentru Ianis Hagi. Îl vede la o echipă din "Big Six".

"Eu văd că viitorul lui Ianis Hagi va fi în Premier League, e părerea mea. Și, probabil, la una din primele cinci-șase echipe, incluzând și Leicester. E o echipă de primele șase locuri din Premier League", a spus Giovanni Becali, la Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și