Închide meniul

VIDEO Nebunie la conferinţa de presă. Adrian Mutu, sărbătorit cu apă plată! Jucătorii au plecat cu berea :)

Antena Sport Publicat: 17 noiembrie 2020, 20:54 / Actualizat: 24 februarie 2023, 20:34

VIDEO Nebunie la conferinţa de presă. Adrian Mutu, sărbătorit cu apă plată! Jucătorii au plecat cu berea :)

Jucătorii României au năvălit peste Adi Mutu la conferința de presă

  • România U21 – Danemarca U21 1-1
  • Jucătorii au intrat peste selecționerul Mutu la conferința de presă

Jucătorii României U21 au reușit o calificare istorică la Campionatul European, pentru a doua oară consecutiv. Bucuria ”tricolorilor mici” a fost atât de mare încât ei nu au putut să o manifeste doar în vestiar și au năvălit la conferința de presă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selecționerul Adrian Mutu, Mihai Stoichiță și Valentin Costache se aflau la conferința de presă atunci când cavalcada în frunte cu Ianis Hagi a năvălit peste ei.

Jucătorii au aruncat cu apă plată în Mutu, făcându-l pe acesta să fie foarte atent la modul în care îi stătea părul.

Reclamă

România, România, ole, ole ole!

După ce au cântat celebrul ”România, România, ole, ole, ole!”, băieții de la U21 au hotărât că sunt gata să îi lase pe cei adunați acolo să își termine conferința.

Reclamă

Totuși, Valentin Costache a fost foarte atent, la fel ca la faza golului. El i-a oprit pe colegii săi și i-a îndemnat să ia o bere care se ”rătăcise” pe masă.

”Băi, luați apa asta de aici!”, a răs Costache către unul dintre jucători. Astfel, fotbaliștii de la România U21 au încheiat în cel mai bun fel seara: Au plecat având în buzunar o bere și o calificare istorică.

Reclamă 4 / 0/3

Cea mai importantă performanță este sărbătorită acasă! Olimpiu Moruțan: ”După ora 11 nu mai avem voie

Olimpiu Moruțan a făcut o partidă foarte bună în confruntarea dintre România U21 și Danemarca U21. Jucătorul celor de la FCSB a fost printre cei care au făcut diferența și și-a exprimat bucuria după meci.

”Sărbătorim acasă. În seara asta acasă, după ora 11 nu mai avem voie. Data viitoare să ne fie fanii alături.

Sunt fericit că ne-am făcut datoria pe teren. Să ajungem cât mai departe, asta ne dorim fiecare. O să vedem la momentul turneului final”, a precizat, foarte bucuros, Olimpiu Moruțan

„Este o generaţie extraordinară”. Adrian Mutu i-a mulţumit şi lui Mirel Rădoi pentru calificarea la Campionatul European

Adrian Mutu a obţinut cea mai importantă performanţă din cariera de antrenor. Selecţionerul României U21 a ajutat naţionala de tineret să se califice la Campionatul European din Ungaria şi Slovenia.

„Este un lucru important pentru mine, pentru această generaţie de băieţi extraordinari. Sunt fotbalişti de excepţie, pe viitor ei vor forma echipa mare a României. Trebuie să-i mulţumim şi lui Rădoi, el a adus 10 puncte în calificări. Ne-a ajutat şi Bosnia, arbitrul nu ne-a ajutat. Era păcat să pierdem calificarea cu două penalty-uri inventate”, a declarat selecționerul la finalul meciului.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” Vezi toate știrile
Pe același subiect
România U21, victorie dramatică cu Armenia U21
Echipa naţională • 26 mart., 16:54
România U21, victorie dramatică cu Armenia U21! „Eroul” naţionalei, copleşit de emoţii: „Mi-a marcat cariera!”
Lotul României U21 pentru meciul cu Armenia! Cu cine "atacă" selecţionerul Daniel Pancu primul loc în grupă
Echipa naţională • 16 mart., 13:22
Lotul României U21 pentru meciul cu Armenia! Cu cine „atacă” selecţionerul Daniel Pancu primul loc în grupă
România a descoperit un nou jucător pentru echipa naţională
Echipa naţională • 15 feb., 17:03
România a descoperit un nou jucător pentru echipa naţională! Anunţul făcut de FRF: „E interesant, mai ales că joacă în Spania”
Elveția U21 - România U21 2-2
Echipa naţională • 21 nov., 21:20
Elveția U21 – România U21 2-2! Selecționata lui Daniel Pancu, egalată pe final. „Tricolorii” au fost aproape de o victorie mare
„Tricolorii” lui Daniel Pancu, greșeli în lanț la meciul cu Elveția U21
Echipa naţională • 21 nov., 20:21
„Tricolorii” lui Daniel Pancu, greșeli în lanț la meciul cu Elveția U21! Matei Ilie și Răzvan Sava, principalii vinovați