Închide meniul

VIDEO | Zlatan Ibrahimovic a făcut show la Sanremo! Starul lui AC Milan a cântat alături de Sinisa Mihajlovic. Imagini memorabile!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 martie 2021, 8:57

VIDEO | Zlatan Ibrahimovic a făcut show la Sanremo! Starul lui AC Milan a cântat alături de Sinisa Mihajlovic. Imagini memorabile!

Profimediaimages

Zlatan Ibrahimovic a cântat pe scena Festivalului de la Sanremo

Ibrahimovic a avut un moment artistic. A cântat alături de antrenorul Bolognei, Sinisa Mihajlovic, piesa "Io Vagabondo".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zlatan Ibrahimovic a dat recital la Festivalul Sanremo

Imaginile cu cei doi au devenit imediat virale pe internet. Aceşia i-au avut alături şi pe gazdele Amadeus şi Fiorello.

Zlatan Ibrahimovic a ajuns cu emoţii la Sanremo

Zlatan a fost la un pas să nu ajungă la timp din cauza traficului. Starul suedez a fost ajutat de un motociclist.

Reclamă

"Nu puteam rata festivalul meu. După trei ore petrecute în mașină, i-am spus șoferului că trebuie să cobor. Am oprit un motociclist care era în trecere și l-am rugat să mă ducă la Sanremo. Din fericire, era suporter al lui AC Milan.

Am mers 60 de kilometri pe motocicletă si când am ajuns, era foarte frig, mi-a spus: 'A fost prima dată când am mers pe autostradă'", a spus Ibrahimovic, potrivit Football Italia.

Atacantul de 39 de ani a urcat pe scenă în prima zi a Festivalului de la Sanremo, alături de prezentatorul Amadeus. Fotbalistul lui AC Milan a "ameninţat" că va pune capăt evenimentului, dacă nu sunt respectate regulile impuse de el.

Reclamă 4 / 0/3

"Buna seara Amadeus şi bună seara Italia! Este o onoare pentru mine sa fiu aici! Este, de asemenea, o onoare să mă aveţi pe mine aici. În mod normal, mă simt mare, puternic, dar aici mă simt mic. Dar întotdeauna mai mare şi mai puternic decât voi!

(…) La festivalul Zlatan sunt 22 de artişti, 11 contra 11, altfel nu e regulamentar. O să vând 4, Liverpool caută fundaşi. Îi trimitem acolo", a glumit Ibrahimovic pe scena de la Sanremo.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! Vezi toate știrile
Citește și