Închide meniul

Zlatan Ibrahimovic acuză FIFA! Este folosit în joc fără permisiunea sa. Reacție savuroasă a fanilor: ”Nu se joacă nimeni cu tine”

Gal Dorin Publicat: 24 noiembrie 2020, 6:34

Zlatan Ibrahimovic acuză FIFA! Este folosit în joc fără permisiunea sa. Reacție savuroasă a fanilor: ”Nu se joacă nimeni cu tine”

profimediaimages

Zlatan Ibrahimovic se află în conflict cu FIFA pentru dreptul de a fi folosit în joc

  • Zlatan Ibrahimovic, în mijlocul unei noi controverse
  • Suedezul acuză FIFA pentru că l-a folosit în joc

”Ibracadabra” are un start fabulos de sezon la 39 de ani și a marcat zece goluri în doar șase meciuri pentru AC Milan, dar este preocupat de alte lucruri. Suedezul a decis că nu este de acord să fie folosit în jocul FIFA, produs de compania EA Sport în colaborare cu forul internațional.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Cine i-a dat companiei FIFA EA Sport permisiune să folosească numele și fața mea? Din câte știu eu, nu sunt membru al Fifpro și, chiar dacă sunt, am fost pus acolo fără a știi acest lucru prin vreo manevră ciudată. Și cu siguranță nu le-am permis niciodată celor de la FIFA sau Fifpro să facă bani folosindu-se de mine”, a răbufnit Zlatan pe Twitter.

Reclamă

”Cineva a făcut un profit toți anii ăștia folosindu-se de numele și fața mea, fără vreo înțelegere. E timpul să investigăm!”, a revenit după aceea suedezul.

Fanii, extrem de ironici cu Zlatan Ibrahimovic: ”Stai calm!”

Reacțiile fanilor la acuzele lui Zlatan Ibrahimovic nu au întârziat să apară. Unii dintre ei chiar au postat poze cu valoarea pe care suedezul o are în joc și cu viteza foarte mică pe care creatorii jocului i-au acordat-o.

Reclamă

”Relaxează-te frate, nimăînui nu-i pasă dacă te scot pe tine din joc sau nu”, a fost mesajul unui fan.

”Ai viteza doar 52 (n.r. din 100) prietene. Nimeni nu te folosește în joc!”, i-a scris altul.

Reclamă 4 / 0/3

Pe de altă parte, Ibrahimovic a avut și apărători: ”Zlatan nu are nevoie de FIFA, FIFA are nevoie de Zlatan”, a scris unul dintre ei.

Zlatan Ibrahimovic le-a dăruit console PS5 colegilor de la Milan

Zlatan Ibrahimovic nu este doar un personaj remarcabil, dar și un adevărat lider în vestiarul celor de la AC Milan, echipă unde evoluează și Ciprian Tătărușanu.

Se pare că ”Ibracadabra” și-ar fi arătat generozitatea cu colegii săi și le-ar fi făcut cadou noile console PlayStation 5, de-abia apărute pe piață.

Printre norocoși se numără Matei Musacchio, Rafae Leao și Samu Castillejo, care au postat mesaje pe rețelele de socializare în care i-au mulțumit suedezului pentru cadou.

Anunțul a fost făcut de cei de la Marca, iar spaniolii menționează că nu se știe dacă Ibrahimovic a fost la fel de generos cu toți colegii săi, printre care și Ciprian Tătărușanu.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Unde a fost surprins Zlatan Ibrahimovic în timpul calificărilor pentru Marele Premiu de Formula 1™ al Arabiei Saudite
AntenaPLAY • 8 mart., 20:02
Unde a fost surprins Zlatan Ibrahimovic în timpul calificărilor pentru Marele Premiu de Formula 1™ al Arabiei Saudite
Zlatan Ibrahimovic a revenit la AC Milan
Serie A • 11 dec., 18:25
Zlatan Ibrahimovic a revenit la AC Milan! Ce poziţie va ocupa starul suedez, la jumătate de an după retragere
Fiul lui Zlatan Ibrahimovic a fost convocat la naționala U15 a Suediei
Fotbal extern • 23 nov., 13:00
Fiul lui Zlatan Ibrahimovic a fost convocat la naționala U15 a Suediei! Selecționerul, declarație senzațională despre Vincent
Zlatan Ibrahimovic poate deveni antrenor
Liga Campionilor • 20 sept., 18:40
Zlatan Ibrahimovic poate deveni antrenor! Ce club îl doreşte pe starul suedez
Zlatan Ibrahimovic, declaraţie uluitoare la retragerea din fotbal despre regretatul Mino Raiola
Serie A • 5 iun., 11:40
Zlatan Ibrahimovic, declaraţie uluitoare la retragerea din fotbal despre regretatul Mino Raiola: „Iartă-mă, dar ăsta e adevărul!”