Închide meniul

Zlatan Ibrahimovic, atacat dur. "Un laş nenorocit, care se complace în tendinţele sale violente". Suedezul ar fi ucis un leu captiv

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 aprilie 2021, 10:09

Zlatan Ibrahimovic, atacat dur. "Un laş nenorocit, care se complace în tendinţele sale violente". Suedezul ar fi ucis un leu captiv

profimediaimages

Zlatan Ibrahimovic, acuzat de laşitate pentru că ar fi ucis un leu captiv

PETA, un grupul care apără drepturile animalelor, l-a criticat pe Zlatan Ibrahimovic. "Lui Zlatan Ibrahimovic îi place să se numească un leu, feroce şi puternic. Cu toate acestea, îi place să omoare lei şi alte animale, arătând că este un laş nenorocit care se complace în tendinţele sale violente.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu este nevoie de îndemânare sau putere pentru a învârti şi împuşca un animal captiv care nu a avut niciodată şansa să scape, să se apere sau să supravieţuiască", se arată în mesajul citat de Daily Mail.

Zlatan Ibrahimovic atacat dur pentru că ar fi ucis un leu

Reacţiile au apărut după ce în presa din Suedia s-a scris că Zlatan a mers la vânătoare în Africa de Sud, în 2011, după ce a obţinut un permis de vânătoare. El ar fi împuşcat un leu aflat în captivitate. Apoi pielea şi capul animalului ar fi devenit trofee, pe care le-a adus la Malmo.

Zlatan are un tatuaj pe uriaş pe spate în care este reprezentat un leu. ”Un leu poate fi îmblânzit și dresat, dar Zlatan nu! Zlatan e un animal diferit!", spunea Ibrahimovic într-un interviu inedit acordat pentru UEFA.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic)

Reclamă

Zlatan Ibrahimovic, la vânătoare în România

Acum cinci ani, Ibrahimovic a mers la vânătoare de urşi în România. S-a crezut că a fost chemat de fostul său coleg de la Juventus, Adi Mutu. Stăncioiu a dezminţit şi a povestit amuzat la AS.ro LIVE că vecinii au venit peste el şi Mutu, care se aflau atunci la Târgu Mureş, ca să-l scoată pe Ibrahimovic la o poză.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul Vezi toate știrile
Citește și