Închide meniul
Foto

Ea este „bomba sexy” care vine la Otopeni, la Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 noiembrie 2023, 18:01

Reclamă
Ea este „bomba sexy” care vine la Otopeni, la Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023

Ea este "bomba sexy" care vine la Otopeni, la Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023

Colaj Instagram

Ea este bomba sexy care vine la Otopeni, la Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023. Este vorba de înotătoarea din Ungaria, Zsuzsanna Jakabos. Campionatele Europene de înot în bazin scurt sunt în AntenaPLAY, în perioada 5 – 10 decembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zsuzsanna Jakabos are 34 de ani şi este considerată una dintre cele mai frumoase femei din Ungaria. Zsuzsanna este căsătorită din 2020 cu antrenorul său, Ivan Petrov. (VEZI ÎN GALERIA FOTO IMAGINI DE SENZAŢIE CU ZSUZSANA JAKABOS)

Ea este bomba sexy care vine la Otopeni, la Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023

Zsuzsanna Jakabos are numai puţin de 22 de medalii la Campionatele Europene de înot, dintre care 12 în bazin olimpic. De asemenea, sportiva din Ungaria a participat ;i la 5 ediţii ale Jocurilor Olimpice.

Vedetele care participă la Campionatele Europene de înot în bazin scurt alături de David Popovici

Campionatele Europene de înot în bazin scurt se desfăşoară în perioada 5-10 decembrie. Competiţia va fi LIVE în AntenaPLAY, iar numeroase staruri ale nataţiei şi-au anunţat participarea, printre care şi David Popovici.

Campionatele Europene de înot în bazin scurt au loc în România, la Otopeni, aşa că David Popovici va fi încurajat, cu siguranţă, cu mult aplomb de publicul român. Dublul campion mondial la 100 şi 200 de metri liber va încerca să câştige noi medalii pentru el şi pentru România.

Reclamă

Francezul Maxime Grousset, care a luat bronzul în proba de 100 de metri liber la Campionatele Mondiale de înot în acest an, competiţie transmisă de asemenea în AntenaPLAY, va participa la Mondialele în bazin scurt de la Otopeni.

Grousset s-a clasat pe 3 în proba de 100 de metri liber la Mondialele de la Fukuoka. David Popovici a obţinut în acea probă doar locul 6. Medalia de aur a fost cucerită de australianul Kyle Chalmers.

Alte nume mari care vor participa la Campionatele Europene de înot în bazin scurt sunt, potrivit len.eu, campionii olimpici britanici Tom Dean, Duncan Scott şi Matthew Richards. Cei 3 au câştigat aurul olimpic la Tokyo în proba de ştafetă 4×200 metri liber, împreună cu James Guy.

Reclamă 4 / 0/3

Tom Dean, Duncan Scott şi Matthew Richards vin la Otopeni! Cu Dean şi Richards David Popovici s-a confruntat deja

Matthew Richards a cucerit şi medalia de aur în proba de 200 de metri liber la Campionatele Mondiale de Înot de la Fukuoka. David Popovici a terminat atunci pe 4, în spatele lui Matthew Richards, Tom Dean şi a sud-coreeanului Hwang Sunwoo.

Campionul olimpic francez Florent Manaudou, care a cucerit aurul olimpic în 2012 la Londra, în proba de 50 de metri liber, va fi şi el prezent la Campionatele Mondiale de înot în bazin scurt de la Otopeni. Şi campioanele europene franceze Yahann Ndoye Brouard şi Analia Pigree vor participa la Europenele în bazin scurt de la Otopeni.

Kathleen Dawson, Lauren Cox, Leah Scholsshan, Zsuzsanna Jakabos, Szebasztián Szabó, Nikolett Pádár, Arno Kamminga, Tes Schouten, Kira Toussant, Louise Hansson, SophieHansson, Mykhailo Romanchuk şi Danas Rapšys sunt alte vedete ale nataţiei care vor participa la Campionatele Mondiale de înot în bazin scurt de la Otopeni. Cu toţii au cucerit medalii importante în competiţii europene sau mondiale.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko Vezi toate știrile
Citește și