Închide meniul
Foto

Performanţă uriaşă pentru un antrenor român! Sportiva pe care o pregăteşte a cucerit aurul la Jocurile Olimpice 2024!

Bogdan Stănescu Publicat: 28 iulie 2024, 10:08

Reclamă
Performanţă uriaşă pentru un antrenor român! Sportiva pe care o pregăteşte a cucerit aurul la Jocurile Olimpice 2024!

Performanţă uriaşă pentru un antrenor român!

Vivian Kong şi Octavian Zidaru, după ce spadasina a obţinut aurul olimpic / Profimedia Images

Performanţă uriaşă pentru un antrenor român! Octavian Zidaru (70 de ani) a reuşit să îşi conducă eleva, pe spadasina Vivian Kong, din Hong Kong, către o medalie de aur la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Finala dramatică dintre Vivian Kong şi franţuzoaica Auriane Mallo-Breton a fost urmărită din tribune şi de preşedintele Franţei, Emmanuel Macron.

Performanţă uriaşă pentru un antrenor român! Sportiva pe care o pregăteşte a cucerit aurul la Jocurile Olimpice 2024!

Vivian Kong a revenit de la 7-1 pentru adversară în finală şi a cucerit medalia de aur în proba de spadă de la Jocurile Olimpice 2024.

Tuşa decisivă a fost adjudecată de Vivian Kong, la scorul de 12-12. Vivian Kong a izbucnit în lacrimi după ce a reuşit să cucerească aurul olimpic la Paris.

Antrenorul român Octavian Zidaru a fost surprins şi el în lacrimi după performanţa extraordinară reuşit de eleva lui.

Reclamă
Reclamă 4

Octavian Zidaru este un fost spadasin român, care a concurat pentru România la Jocurile Olimpice de la Moscova, în 1980. El a pregătit după retragere naţionala feminină de spadă a României, din care făcea parte şi Ana Maria Brânză.

Octavian Zidaru pregăteşte din 2016 naţionala feminină de spadă a statului Hong Kong. Vivian Kong este cea mai importantă spadasină pe care Octavian Zidaru o pregăteşte.

Auriane Mallo-Breton a fost susţinută frenetic din tribune de suporterii francezi. Emmanuel Macron a urmărit şi el cu sufletul la gură finala pierdută dramatic de spadasina din Franţa.

Reclamă

 

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:37

Sabrina Maneca Voinea, cele mai mari note la bârnă şi sol în prima subdiviziune de la Jocurile Olimpice! Punctajele româncelor

12:31

LIVE TEXTTeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 2. Bernie Szocs, victorie de senzaţie. David Popovici s-a calificat în semifinale

12:31

România, în semifinale la dublu rame feminin la Jocurile Olimpice! Ioana Vrînceanu şi Roxana Anghel au câştigat a doua serie

12:08

David Popovici s-a calificat în semifinale la 200 de metri liber cu cel mai bun timp! Cursă fantastică pentru înotătorul român!

12:00

VIDEOIsack Hadjar a câştigat cursa principală de Formula 2 din Belgia, LIVE în AntenaPLAY

11:30

Bernadette Szocs – Jingyl Zhou 4-1! Românca, victorie fabuloasă în primul meci la simplu de la Jocurile Olimpice!

1 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45) 2 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEOCallum Voisin a câştigat cursa principală din Formula 3, LIVE în AntenaPLAY! Prema Racing a cucerit titlul la constructori 5 UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Performanțe obținute de tricolori la canotaj, tenis şi tenis de masă! 6 Foto„Spectacol amețitor!” Reacții împărțite, după festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice! Cât a costat întregul eveniment
Citește și