Închide meniul
Foto

Bernadette Szocs, cu gândul doar la Jocurile Olimpice: „Acolo îmi doresc din toată inima să reușesc”

Dan Roșu Publicat: 8 aprilie 2024, 13:52

Reclamă
Bernadette Szocs, cu gândul doar la Jocurile Olimpice: „Acolo îmi doresc din toată inima să reușesc”

Bernadette Szocs, cu gândul doar la Jocurile Olimpice

Bernadette Szocs, în timpul unui meci - Profimedia Images

Bernadette Szocs e cu gândul doar la Jocurile Olimpice de la Paris, de unde speră să revină cu o medalie. A noua jucătoare a lumii a avut sezon extrem de consistent, în care a obţinut mai multe victorii în faţa jucătoarelor de prim-plan din China. Pe Chen Meng a învins-o în două rânduri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bernadette Szocs a ajuns de patru ori în sferturile de finală ale turneelor WTT Champions, ultimul fiind cel de la Incheon.

Bernadette Szocs, cu gândul doar la Jocurile Olimpice

„Sinceră să fiu, anul ăsta doar la Jocurile Olimpice mă gândesc. Cel mai important este în momentul de față pentru mine să pun în aplicare tot ce antrenez acasă, să găsesc soluții pentru orice obstacol, pentru că cel mai important este la Paris.

Acolo îmi doresc din toată inima să reușesc să cuceresc medalia olimpică mult așteptată de mine și de toată lumea”, a spus sportiva noastră, aflată pe locul 9 mondial, citată de sportsnet.ro. 

„Nu-mi mai este frică de asiatice. Am demonstrat de câteva ori că sunt aproape de ele, le-am și învins, mai ales pe campioana olimpică de două ori la rând, așa că sunt foarte pozitivă.

Reclamă

De fiecare dată când intru la masă cu ele, dau totul din mine și bineînțeles că îmi place sentimentul ăla când simt că deja și lor le este teamă de mine. Îmi place, mă motivează, că știu că asiaticele sunt cele mai bune.

Sunt tare fericită că de fiecare dată când merg în Asia am și acolo oameni care mă susțin și sunt apreciată”, a mai spus Bernie.

Bernadette Szocs a luptat fenomenal cu Chen Meng, la WTT Champions Incheon

Bernadette Szocs – Chen Meng 2-11, 11-7, 2-11, 11-4, 9-11. Bernadette Szocs a luptat admirabil şi a reuşit câteva puncte fabuloase, dar a pierdut dramatic calificarea în semifinale la WTT Champions Incheon 2024, exclusiv în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Bernadette Szocs a oferit o revenire de poveste şi a trimis meciul în set decisiv. Şi aici, româna a reuşit să revină de la 2-6, dar la final s-a văzut învinsă în decisiv cu 11-9.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 15:29 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și