Închide meniul
Video

Alexandra Dulgheru, cea mai talentată sportivă la pictat

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 martie 2020, 17:19

Reclamă

Alexandra Dulgheru stă acasă în timpul pandemiei și a îndemnat pe toți românii să îi urmeze exemplul. Cea mai talentată sportivă la pictat a făcut tabloul eroilor care salvează lumea. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătoarea care a ocupat locul 26 în clasamentul WTA este de un an izolată la domiciliu. A trecut peste o accidentare grea și așteaptă acum reluarea competițiilor.

Alexandrei Dulgheru, talentată și în afara terenului de tenis

Alexandra Dulgheru își menține moralul ridicat chiar și pe durata pandemiei de coronavirus. Bucureșteanca este talentată la desen – așa îsi umple timpul petrecut în izolare.

"Am un carnețel în care îmi place foarte mult să desenez, mai ales animale. Mi-au plăcut foarte mult Monet, Picasso, Dali și Michelangelo", a dezvăluit sportiva de 30 de ani. 

Fiți eroi la voi acasă! Acesta este mesajul lui Dulgheru pentru fani. Un pui de ciobănesc german îi ține de urât.

Reclamă
Reclamă

"Aici sunt câțiva super-eroi și câteva personaje negative care s-au hotărât să salveze lumea altfel decât au făcut-o până acum, adică să stea acasă."

Nevoită să stea acasă, Alexandra știe ce ar ajuta-o enorm. A dezvăluit modul prin care s-ar folosi de magie, dacă ar avea această posibilitate.

"În primul rând aș folosi vraja care să facă curat singură prin casă, în 5 minute, să nu mai trebuiască să dau la o parte toate bibelourile, să șterg praful, să fac curat."

Reclamă

Dulgheru trebuia să revină după o accidentare care a ținut-o departe de tenis aproape un an. Pandemia de coronavirus i-a stricat planurile.

"Perioada mea de izolare nu este de acum, de o lună de zile. Este din luna mai a anului trecut. Mi se pare foarte tare că toată planeta are un scop comun în acest moment."

Reclamă
Recomandări

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:01

Carlo Ancelotti, fascinat de evoluţia lui Vinicius Jr din Real Madrid – Borussia Dormund 5-2: „El va câştiga Balonul de Aur”

0:20

Ianis Hagi a marcat din corner chiar de ziua lui! Motivul pentru care a fost trimis iar la Rangers B

0:00

Brigada lui Istvan Kovacs, întoarsă de VAR în Real Madrid – Borussia Dortmund! Singurul moment controversat de pe Bernabeu

23:55 22 oct.

Real Madrid – Borussia Dortmund 5-2! Vinicius, hat-trick de excepţie! Remontada fantastică a campioanei Europei

23:45 22 oct.

VIDEOEliza Samara – Miu Hirano 0-3 a fost în AntenaPLAY. Românca, eliminată de la WTT Champions Montpellier 2024

23:41 22 oct.

„S-a speriat” Helmut Duckadam ştie adevăratul motiv pentru care Gigi Becali se axează pe campionat şi nu pe cupele europene!

1 FotoDiana Şucu, lux şi opulenţă pe stadionul din Giuleşti. Soţia milionarului Dan Şucu şi-a etalat bijuteriile de sute de mii de euro 2 Cum au reacționat Dan Șucu și soția lui, imediat după Rapid – Farul 5-0. Patronul giuleștenilor s-a descătușat 3 Anunţ bombă! Real Madrid şi Manchester City au pe listă acelaşi antrenor pentru a-i înlocui pe Ancelotti şi Guardiola 4 Florin Manea, reacţie directă după ce a fost anunţată plecarea lui Radu Drăguşin de la Tottenham: „Sunt o mulţime de cluburi!” 5 VIDEOEsteghlal – Al Nassr 0-1 şi Al Gharafa – Al Wasl 1-2 au fost în AntenaPLAY! Ronaldo şi Florinel Coman, decisivi la goluri! 6 FotoCât de frumoasă este soţia lui Alex Dobre! Erika l-a dat peste cap pe noul star al Rapidului
Citește și