Închide meniul
Foto

Andreea Prisăcariu, mesaj special pentru Horia Tecău: „M-ai făcut să mă simt extraordinar!”. Promisiunea făcută de „rebela din tenisul românesc”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 17 aprilie 2022, 18:48

Andreea Prisăcariu, mesaj special pentru Horia Tecău: „M-ai făcut să mă simt extraordinar!”. Promisiunea făcută de „rebela din tenisul românesc”

Andreea Prisăcariu, mesaj special pentru Horia Tecău

Andreea Prisăcariu, în timpul unui meci/ Profimedia

Andreea Prisăcariu (22 de ani) a avut un mesaj superb pentru Horia Tecău, după debutul la naționala României de Billie Jean King Cup. „Rebela din tenisul românesc” i-a mulțumit căpitanului nejucător al „tricolorelor” pentru șansa primită, de a evolua în confruntarea cu Polonia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andreea Prisăcariu a pierdut fără drept de apel meciul cu Iga Swiatek, scor 0-6, 0-6. Tânăra jucătoare, poreclită „rebela tenisului românesc”, a fost chemată în premieră la naționala de Billie Jean King Cup, de către Horia Tecău.

Andreea Prisăcariu, mesaj special pentru Horia Tecău după experiența de la Billie Jean King Cup

Prisăcariu a ținut să-i mulțumească personal căpitanului nejucător al „tricolorelor” pentru șansa pe care i-a oferit-o în confruntarea cu Polonia. Chiar dacă România a pierdut categoric, scor 0-4, Andreea Prisăcariu privește partea plină a paharului și se gândește cu optimism la viitor.

„Rebela din tenisul românesc” i-a promis lui Tecău că îl va face mândru într-o bună zi.

„Vreau doar să îți mulțumesc pentru că ești Căpitanul nostru. Înseamnă enorm. În această săptămână am avut șansa să te ascult. Să ascult cu adevărat și să învăț. Și nu doar atât. Felul în care m-ai făcut să mă simt pe teren a fost extraordinar.

Reclamă

Îți mulțumesc că ai fost lângă mine și îți mulțumesc pentru lecții. Ne vedem data viitoare! Aștept cu nerăbdare să te fac mândru într-o bună zi!”, a fost mesajul postat de Andreea Prisăcariu pentru Horia Tecău, pe contul de Instagram.

View this post on Instagram


A post shared by Prisacariu Andreea (@iamprisacariuandreea)

Reclamă 4 / 0/3

„Rebela din tenisul românesc” a răbufnit după umilința cu Iga Swiatek de la Billie Jean King Cup

Prisăcariu e de părere că tenisul ei a ajuns la cel mai înalt nivel și nu trebuie să demonstreze nimic în fața nimănui.

„În timp ce joc un meci, nimic nu-mi distrage atenția. Viziune clară și inimă întreagă. Nu pot pierde. Sunt la cel mai înalt nivel și nu trebuie să demonstrez nimănui. Cu respect”, a scris Andreea Prisăcariu, pe Twitter.

Iga Swiatek a umilit-o pe Andreea Prisăcariu. Numărul 1 WTA a învins-o cu un dublu 6-0. Mai mult, Swiatek i-a „acordat” doar o şansă de game Andreei Prisăcariu în tot meciul. Este vorba chiar de ultimul game al meciului, în care jucătoarea din România a avut o şansă de break. Meciul a durat doar 47 de minute.

Înaintea meciului cu Prisăcariu, Swiatek a distrus-o și pe Mihaela Buzărnescu, 6-1, 6-0. În cele două partide jucate, numărul 1 mondial a pierdut un singur game, cel din meciul cu Mihaela Buzărnescu. Bilanţul polonezei este unul uluitor:  24 de game-uri câştigate din 25.

Polonia va merge la Turneul Final 2022, printre cele mai bune 12 formaţii din lume. România va juca un baraj de rămânere în Grupa Mondială.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și