Închide meniul

Australian Open 2021 | Reacţia oficială după ce tragerea la sorţi a fost amânată! Detalii de ultimă oră despre primul Grand Slam al anului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 februarie 2021, 6:49

Australian Open 2021 | Reacţia oficială după ce tragerea la sorţi a fost amânată! Detalii de ultimă oră despre primul Grand Slam al anului

Profimediaimages

Australian Open 2021 | Tragerea la sorţi a fost amânată

"O să avem trei zile pentru a termina competiţiile. Planul este de menţinere a datelor pentru Australian Open (8-21 februarie). Nu avem nicio îndoială în privinţa faptului că Australian Open va avea loc. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ne aşteptăm ca toţi sportivii să fie testaţi negativ. Probabilitatea ca unul dintre ei să primească rezultat pozitiv este foarte mică. Ei sunt consideraţi contacţi ocazionali”, a spus Craig Tiley, directorul Australian Open.

Statul Victoria a anunţat miercuri seară că purtarea măştii în spaţiile închise a redevenit obligatorie şi că adunările private nu pot depăşi 15 persoane.

Pandemia a dat peste cap Australian Open 2021

S-a descoperit că o persoană de 26 de ani, care lucra în Grand Hyatt, s-a infectat cu Covid-19. În acel hotel au fost carantinaţi 1000 de jucători şi membrii staff-ului lor. Din primele informaţii, se pare că angajatul în cauză a intrat în contact cu aproximativ 500-600 de clienţi care au fost cazaţi.

Prin urmare, Simona Halep nu îşi va mai putea disputa meciul cu Ekaterina Alexandrova (33 WTA). Acesta va fi reprogramat. În aceeaşi situaţie sunt şi duelurile Irina Begu – Naomi Osaka (3 WTA) şi Sorana Cîrstea – Belinda Bencic (12 WTA).

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) Vezi toate știrile
Citește și