Închide meniul
Foto

Bianca Andreescu, accidentare groaznică în „optimi” la Miami! Jucătoarea cu origini românești a părăsit terenul în scaun cu rotile

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 28 martie 2023, 8:50

Bianca Andreescu, accidentare groaznică în „optimi” la Miami! Jucătoarea cu origini românești a părăsit terenul în scaun cu rotile

Bianca Andreescu, accidentare groaznică în „optimi” la Miami

Foto: Profimedia

Bianca Andreescu a suferit o accidentare groaznică în „optimi” la Miami! Jucătoarea cu origini românești a avut nevoie de îngrijiri medicale și a părăsit terenul de joc în scaun cu rotile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bianca Andreescu s-a duelat cu Ekaterina Alexandrova pentru un loc în sferturile de finală ale turneului, însă accidentarea a făcut-o să abandoneze în setul doi, la scorul de 6-7, 2-0.

Bianca Andreescu, accidentare groaznică în „optimi” la Miami! Jucătoarea cu origini românești a părăsit terenul în scaun cu rotile

După un prim set echilibrat, câștigat totuși de adversară, Bianca Andreescu a revenit în actul secund și a izbutit break-ul imediat, conducând cu 2-0. La acest scor, pe propriul serviciu, s-a produs teribila accidentare. Jucătoarea din Canada a călcat greșit, iar glezna dreaptă a avut de suferit.

Bianca Andreescu s-a prăbușit la pământ și a avut nevoie imediat de îngrijiri medicale. „Nu am simțit o astfel de durere în viața mea!”, le-a transmis „Bibi” medicilor.

În ciuda îngrijirilor, sportiva cu origini românești a fost nevoită să se retragă și a părăsit terenul în lacrimi, în scaun cu rotile. Ekaterina Alexandrova a fost și ea afectată de incident, rusoaica ducându-se imediat la „Bibi” și luând-o în brațe.

Reclamă

„Îmi pare foarte rău pentru ce s-a întâmplat. Să o văd pe teren cu dureri atât de mari, a fost dureros. Nu poţi să ajuţi, doar stai şi priveşti, este îngrozitor. Sper să îşi revină rapid şi îi urez recuperare uşoară”, a spus Alexandrova.

Vezi AICI VIDEO cu accidentarea Biancăi Andreescu.

Sorana Cîrstea a câștigat o sumă impresionantă după ce a învins-o pe Marketa Vondrousova și s-a calificat în sferturile turneului de la Miami!

Sorana Cîrstea a câștigat o sumă impresionantă după ce a învins-o pe Marketa Vondrousova și s-a calificat în sferturile turneului de la Miami! Jucătoarea româncă s-a impus categoric, cu scorul de 7-6, 6-4.

Reclamă 4 / 0/3

Sorana s-a impus în primul set la tie-break 7-6 (3), după 55 de minute de joc, iar în setul doi s-a impus cu 6-4, după 40 de minute.

Pentru accederea în sferturile turneului de la Miami, Soranei Cîrstea îi vor intra în conturi nu mai puțin de 184.465 de dolari. În plus, va acumula 215 puncte WTA.

„Are rezultate foarte bune în acest an, deşi nu am văzut multe meciuri. Cred că vrea să meargă spre top 10, să vedem dacă poate să urce aşa mult. Nu este târziu, la vârsta ei are o mare experienţă, a jucat multe turnee, totul este posibil.

Sunt foarte multe jucătoare din circuit foarte bune, s-au echilibrat valorile în partea superioară, după părerea mea. Măcar să bată din alea primele câteva şi uşor-uşor o să urce în clasament, dacă o ţine tot aşa”, a spus Ilie Năstase, pentru fanatik.ro, despre sezonul fulminant făcut de Sorana Cîrstea.

În sferturi, Sorana Cîrstea va evolua contra învingătoarei din meciul dintre belarusa Arina Sabalenka, locul 2 mondial şi principala favorită, şi sportiva cehă Barbora Krejcikova, locul 16 mondial.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
Vezi toate știrile
Citește și