Închide meniul

Ce a spus Ilie Năstase despre conflictul dintre Simona Halep şi Federaţia Română de Tenis. "Noroc cu banii părinţilor!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 noiembrie 2020, 18:33

Ce a spus Ilie Năstase despre conflictul dintre Simona Halep şi Federaţia Română de Tenis. "Noroc cu banii părinţilor!"

profimediaimages

Simona Halep a avut noroc cu banii părinţilor, spune Ilie Năstase

Simona Halep a dezvăluit că în 2011 nu a mai primit acceptul Federaţiei de a se pregăti pe terenurile Centrului Naţional de Tenis, pentru că a fost bănuită că s-a dat accidentată ca să nu joace la Fed Cup.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Năstase: "Dacă nu erau părinții ei mai înstăriți, nu ajungea unde a ajuns"

Ilie Năstase spune că ascensiunea Simonei Halep nu are deloc legătură cu Federaţia.

"Este în trecut și aşa rămâne (n.r. conflictul dintre Halep şi FRT). Așa a fost! Dacă nu erau părinții ei mai înstăriți, nu ajungea unde a ajuns. Nu este doar cazul ei. Toți am pățit același lucru, nu doar ea. 

Nu am avut șansa să ne naștem într-o țară bogată… Bine, ţara este bogată, dar au sărăcit-o alții. Nu s-a investit în sport și dacă nu se investește în sport, o să investim de zece ori mai mult în sistemul sanitar”, a spus Ilie Năstase, în ProSport.

Năstase spune că şi acum sunt vremuri dificile pentru tinerii talentaţi, din cauza pandemiei care a alungat sponsorii din sport. 

Reclamă

Ilie Năstase, despre infectarea Simonei Halep cu Covid-19

Năstase a vorbit şi despre infectarea Simonei Halep cu Covid-19. Acesta spune că nu şi-a făcut nicio grijă pentru sănătatea campioanei de la Roland Garros şi Wimbledon.

"Nu m-am speriat. Este tânără! Și nu cred că are probleme. Dar sigur că nu cred că este plăcut să te infectezi, dar nu este rușinos. Dacă scapi, cu atât mai bine”, a spus Ilie Năstase.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și