Închide meniul

Dezvăluiri în premieră făcute de Simona Halep. "De 11 ani joc numai cu orteză". Motivul pentru care nu poate evolua altfel

Antena Sport Publicat: 15 octombrie 2020, 6:32

Dezvăluiri în premieră făcute de Simona Halep. "De 11 ani joc numai cu orteză". Motivul pentru care nu poate evolua altfel

Profimediaimages

Simona Halep a luat o decizie care i-a schimbat cariera

  • Simona Halep termină anul pe locul 2 WTA
  • Testul făcut în 2009 care a ajutat-o să scape de dureri

Constănțeanca a fost nevoită să poarte orteză în cei 11 ani în care a cucerit 22 de trofee. Numai așa a putut să scape de durerile la tendonul lui Ahile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, dezvăluri despre începutul carierei

"Acum vreo 10-11 ani eram în străinătate și m-a luat durerea de tendon. Atunci doctorul de la turneu mi-a recomandat să fac un test. Am făcut și de atunci am avut parte de orteză. Am folosit zi de zi. 

Atunci când merg am renunțat la ele pentru că vreau să se așeze tălpile și să mă simt și eu un pic mai comod, dar atunci când fac efort le folosesc în permanență. Mi-au echlibrat tot corpul. Înainte eram cu 1-1.5% diferență, atunci când călcam de pe un picior pe celălalt, iar acum sunt la 0.1-0.2%. Am progresat foarte mult în anii aceștia", a declarat Simona Halep într-un interviu acordat Asociației de Podiatrie.

Reclamă

O singură dată a intrat pe teren Simona fără a purta ortezele pentru tălpile picioarelor.

"Am jucat, dar pentru că le-am uitat. Nu a fost voia mea. Le-am uitat la hotel și a trebuit să joc o oră fără. Am avut dureri în talpă și am făcut febră musculară la mușchii din talpă", a dezvăluit a doua jucătoare a lumii.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki
Tenis • 26 mart., 7:46
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki: „Totul este o afacere”