Închide meniul
Foto

„Eşti altceva” Unde se relaxează Simona Halep, cu câteva săptămâni înaintea procesului de la TAS

Alex Masgras Publicat: 13 ianuarie 2024, 16:45

Reclamă
„Eşti altceva” Unde se relaxează Simona Halep, cu câteva săptămâni înaintea procesului de la TAS

Simona Halep, mesaj plin de speranţă chiar înainte de meciul cu Paula Badosa

Imagine postată de Simona Halep / Instagram

Iată unde se relaxează Simona Halep, cu câteva săptămâni înaintea procesului de la TAS. Dubla câştigătoare de Grand Slam aşteaptă un verdict din partea Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. Fostul număr 1 WTA speră să aibă parte de un verdict favorabil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a primit o suspendare de patru ani, după ce a fost depistată cu Roxadustat, la US Open 2022. Românca aşteaptă acum un verdict din partea TAS, cazul său urmând să se judece în perioada 7-9 februarie.

„Eşti altceva” Unde se relaxează Simona Halep, cu câteva săptămâni înaintea procesului de la TAS

Până atunci, Simona Halep a ales să se relaxeze şi se află în vacanţă în Dubai. Dubla câştigătoare de Grand Slam a postat mai multe fotografii pe contul său de Instagram şi pare că are o stare de spirit foarte bună cu câteva săptămâni înaintea procesului de la TAS.

Într-una dintre pozele publicate pe Instagram, Halep a postat o fotogrfie cu apusul şi mai multe avioane şi a scris „Dubai, eşti altceva”. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO)

„Ion Țiriac o va ajuta pe Simona Halep la proces!” Boris Becker, detalii despre ajutorul primit de româncă

Boris Becker s-a declarat un mare fan al Simonei Halep, mărturisind că românca este una dintre cele mai inteligente jucătoare de tenis. Germanul a dezvăluit că unul dintre meciurile memorabile ale lui „Simo” a fost finala de la Wimbledon, câștigată în fața Serenei Williams.

Reclamă

De asemenea, Boris Becker s-a mai declarat convins de faptul că Ion Țiriac o va ajuta pe Halep la procesul de dopaj, cu tot ceea ce are nevoie românca. Becker a mai afirmat că în cazul în care suspendarea de patru ani va fi păstrată, fostul lider WTA are șanse mici să mai revină pe teren.

„Sunt un mare fan, un mare admirator al Simonei Halep. E uimitoare pe teren. Nu era cea mai puternică, dar e una dintre cele mai inteligente jucătoare din istorie.

Prestația pe care a avut-o în finala cu Serena Williams la Wimbledon a fost una dintre cele mai bune pe care le-am văzut la o jucătoare. Și a reușit-o împotriva celei mai mari jucătoare din istorie.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt trist să văd ce i se întâmplă. Sper să aibă un proces bun la TAS, sper să aibă avocați buni. Sunt sigur că Țiriac o va ajuta cu tot ce e nevoie. Va fi foarte important pentru tenis și pentru ea să revină pe teren.

Dacă suspendarea va rămâne, nu cred că va mai reveni. Ar fi o pauză prea mare. Dar sper să primească o a doua șansă, suspendarea să se reducă și să o vedem înapoi pe teren”, a declarat Boris Becker, conform gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și