Închide meniul

Lovitura deceniului pentru Ion Ţiriac! Afacerea de sute de milioane de euro a omului de afaceri român

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 octombrie 2020, 9:06

Lovitura deceniului pentru Ion Ţiriac! Afacerea de sute de milioane de euro a omului de afaceri român

ProfimediaImages

Ion Ţiriac vrea să mute turneul de la Madrid, la Berlin

Marţi, Ţiriac s-a întâlnit cu Michael Muller, primarul Berlinului, susţine prosport.ro. Cei doi au pus la cale mutarea competiţiei de la "Caja Magica", în capitala Germaniei. Madridul deţine puternicul turneu din 2002.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În 2019, Ţiriac oferea premii totale de 14 milioane de euro, câte 7 pentru fiecare tablou. Pandemia a împiedicat desfăşurarea ediţiei din acest an, unul în care a expirat şi înţelegerea cu Primăria Madridului. 

Ţiriac aşteaptă acum de la nemţi o ofertă superioară celei venite din Spania. Dacă acest lucru se va întâmpla, din 2021, competiţia la care s-a impus de două ori se va desfăşura în Germania. 

Ion Ţiriac a vrut să transforme turneul de la Madrid într-un Grand Slam

Francezii au dezvăluit, în primăvara acestui an, că Ion Țiriac a vrut ca turneul său de la Madrid să devină al patrulea de Grand Slam, în locul celebrului Roland Garros.

Roland Garros este un turneu care generează un profit de zeci de milioane de euro. Peste 400.000 de produse se vând doar în cele două săptămâni ale întrecerii pariziene. Acesta este unul din motivele pentru care iniţiativa lui Ţiriac a căzut. 

Reclamă

De partea cealaltă, turneul de la Madrid îi aduce lui Ţiriac un profit anual de 35 de milioane de euro. Alte 200 de milioane de euro ajung la Primăria capitalei Spaniei. 

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:30 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 0-0. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și