Închide meniul

Pandemie în Franța! Coronavirusul face ravagii înainte de începerea calificărilor pentru Roland Garros. Cinci jucători excluși de pe tabloul principal

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 21 septembrie 2020, 8:31

Pandemie în Franța! Coronavirusul face ravagii înainte de începerea calificărilor pentru Roland Garros. Cinci jucători excluși de pe tabloul principal

profimediaimages

Arena goală de la Roland Garros. Openul francez va permite accesul spectatorilor

Conform protocolului competiției, cei cinci nu vor ma putea concura în ediția din acest an și vor sta în izolare pentru o perioadă de șapte zile, anunță britanicii de la BBC.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Damir Dzumhut, retras din turneu. Antrenorul său a ieșit pozitiv la test

Bosnniacul Damir Dzumhur a anunțat că nu va mai participa la turneul de la acest an după ce Petar Popovic, antrenorul său, a ieșit pozitiv la testul pentru coronavirus. Dzumhur a reclamat neșansa acestuia de a mai face încă un test.

”Nu a avut șansa de a face un al doilea test și suntem siguri că a fost un test fals pozitiv, deoarece antrenorul meu are anticorpi”, a declarat acesta.

S-a aflat care este protocolul medical la Roland Garros

Jurnaliştii de la L'Equipe au intrat în posesia protocolului medical de la Roland Garros. Acesta va fi unul care le va da bătăi de cap tuturor sportivilor, inclusiv românilor. Dacă va ajunge în finală, Simona Halep va face încontinuu testele pentru coronavirus

Jucătorii care intră în calificări trebuie să ajungă în Paris cu patru zile înaintea meciurilor. Ceilalţi care se află pe tabloul principal, sunt obligaţi să fie prezenţi în capitala Franţei cu trei zile înainte de startul turneului.

Reclamă

Sportivii trebuie să facă un test PCR la sosirea la hotel, într-o zonă destinată special acestei proceduri. După, nu pot părăsi camera hotelului până la aflarea rezultatului. În această perioadă, care poate dura chiar şi 24 de ore, primesc un voucher de mâncare de 120 de euro.

În decurs de 48 de ore de la primirea rezultatului primului test, jucătorii care participă la Roland Garros trebuie să mai facă un test PCR. Pentru a putea intra pe teren au nevoie de două rezultate negative.

Pe durata competiţiei, se vor mai testa la fiecare cinci zile.
În cazul în care un sportiv este testat pozitiv, acesta va fi izolat timp de 14 zile şi va fi retras din competiţie. Şi cel cu care împarte camera nu va mai avea drept de joc la Roland Garros.

Reclamă 4 / 0/3

Măştile de protecţie trebuie să fie purtate în permanenţă, după părăsirea camerei de hotel. Singurele excepţii sunt momentele în care jucătorii se antrenează sau mănâncă. Distanţarea socială este o regulă de bază!

În afara zilelor de meci, jucătorii nu se pot antrena în baza de la Roland Garros. Se pot pregăti pe terenurile de la Jean-Bouin.

Halep va fi cap de serie numărul 1 la Roland Garros. Românca va ocupa această onorantă poziţie după retragerea campioanei Ashleigh Barty, dar şi după eliminarea Sofiei Kenin de la US Open.

Recomandări
  • Cinci jucători au fost excluși de la Roland Garros
  • Regulile competiției sunt foarte stricte în acest an

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și