Închide meniul

Scrisoarea emoţionantă primită de Ilie Năstase de la Joe Biden. "Dacă el a vrut să mă cunoască, vreau să merg și eu la Casa Albă"

Antena Sport Publicat: 20 ianuarie 2021, 16:04

Scrisoarea emoţionantă primită de Ilie Năstase de la Joe Biden. "Dacă el a vrut să mă cunoască, vreau să merg și eu la Casa Albă"

profimediaimages

Ilie Năstase vrea să îl viziteze pe Joe Biden

  • Ilie Năstase vrea să meargă la Casa Albă
  • Mesajul primit de la Joe Biden

Ilie Năstase şi Joe Biden s-au cunoscut în 2013, la Bucureşti, când actualul preşedinte al SUA se afla într-o vizită la Guvernul României. Americanul i-a transmis apoi o scrisoare emoţionantă lui Năstase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joe Biden, către Ilie Năstase: "Mulţumesc că te-ai întâlnit cu mine"

"Dragă Ilie, îți transmit sincere mulțumiri pentru racheta norocoasă de Grand Slam. Dedicația, dragostea ta și contribuția la dezvoltarea tenisului sunt apreciate în întreaga lume.

Cadoul este un simbol veritabil al muncii, perseverenței și determinării pe care le-ai depus în carieră. Văd aceleași calități și la compatrioții tăi, iar Statele Unite se mândresc cu un aliat precum România. Din nou, mulțumesc pentru că te-ai întâlnit cu mine, dar și pentru cadou”, i-a transmis Joe Biden într-o scrisoare.

Reclamă

Ilie Năstase: "Dacă el a vrut să mă cunoască, vreau să merg și eu la Casa Albă"

Ilie Năstase s-a mândrit cu scrisoarea primită de la Joe Biden.

"Mi-a trimis o scrisoare atât de frumoasă! Ai văzut, vorbește de prietenia dintre România și SUA! Acum vreau să îi scriu și eu o scrisoare și mă duc să îl vizitez la Casa Albă. Dacă el a vrut să mă cunoască, vreau să merg și eu la Casa Albă. Dacă el a vrut să mă cunoască, vreau să merg și eu la Casa Albă”, a transmis Ilie Năstase, anul trecut, în prosport.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ilie Năstase, verdict despre cariera Simonei Halep, după decizia de la TAS
Tenis • 5 mart., 17:29
Ilie Năstase, verdict despre cariera Simonei Halep, după decizia de la TAS. Care e avantajul româncei: „Asta a ajutat-o”
Cum a ajuns Ion Ţiriac să aibă o pensie uriaşă faţă de prietenul său Ilie Năstase
Diverse • 17 feb., 13:09
Cum a ajuns Ion Ţiriac să aibă o pensie uriaşă faţă de prietenul său Ilie Năstase
Ion Țiriac nu a primit nicio șansă pentru afacerea care i-ar putea aduce milioane
Diverse • 14 feb., 9:09
„Nu mai trăiește atât!” Ion Țiriac nu a primit nicio șansă în afacerea care i-ar fi putut aduce milioane
Cum arată fiica cea mare a lui Ilie Năstase. Nathalie Năstase are 48 de ani şi este fiica cea mare a fostului număr 1 ATP
Diverse • 10 feb., 10:11
FOTO
Cum arată fiica cea mare a lui Ilie Năstase! Imagini rare cu Nathalie, care are aceeaşi vârstă cu actuala soţie a tatălui său
Ilie Năstase, necruţător după ce Patrick Mouratoglou şi-a asumat vina în procesul Simonei Halep
WTA • 8 feb., 17:47
„Când a minţit, acum sau atunci?” Ilie Năstase, necruţător după ce Patrick Mouratoglou şi-a asumat vina în procesul Simonei Halep