Închide meniul
VIDEO & FOTO

Serena Williams, ceremonie grandioasă la US Open, chiar dacă și-a ”amânat” retragerea. 30.000 de fani și o scenografie de vis

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 30 august 2022, 8:02

Serena Williams, ceremonie grandioasă la US Open, chiar dacă și-a ”amânat” retragerea. 30.000 de fani și o scenografie de vis

Serena Williams, ceremonie grandioasă la US Open, chiar dacă și-a ”amânat” retragerea

Serena Williams, alături de familie / Profimedia

Serena Williams a avut parte de o ceremonie grandioasă la US Open. Asta chiar dacă și-a amânat retragerea cu încă un meci, după victoria cu Danka Kovinic, 6-3, 6-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul partidei la care au asistat aproape 30.000 de oameni, un record pentru arena cu doar 23.000 de locuri, Serena a avut parte de mai multe surprize. Prima a fost un mesaj emoționant de la celebra Oprah. Apoi, Williams a vorbit despre ce va urma pentru ea.

Serena Williams, ceremonie grandioasă la US Open, chiar dacă și-a ”amânat” retragerea

”Întotdeauna trebuie să fac tot ce pot mai bine. Am văzut câtă lume a venit aici și trebuia să îi respect. E o decizie foarte grea. Când ai o pasiune pentru ceva, e foarte greu să renunți. Îți pui întrebarea ce vei face în continuare. Am o familiie, am o viață împlinită. Vreau ca lumea să se gândească la cât de greu am încercat. Am fost jos de atâtea ori. Vreau ca lumea să fie inspirată”, a spus Williams.

Înainte să părăsească arena, cei 30.000 de fani i-au oferit un moment unic: o scenografie pe toată arena de la Flushing Meadows: ”Te iubim, Serena!”, a fost mesajul americanilor, printre care s-au aflat nume mari precum Mike Tyson, Bill Clinton, Lindsay Vonn, Queen Latifah sau Beyonce.

Reclamă

”E o nebunie! Vă mulțumesc și vă iubesc!”, a fost răspunsul celei considerate de multă lume drept ”cea mai bună jucătoare din istoria tenisului”. Serena a rămas fără eșec în primul tur de la US Open, după cele 21 de participări. De 6 ori s-a impus Williams la Flushing Meadows.

Coco Gauff, poveste fabuloasă cu Serena Williams: „Ea nu știe asta!”

Coco Gauff a povestit cum și-a câștigat primii bani din tenis, datorită legendarei Serena Williams.

“Când am întâlnit-o prima dată pe Serena – ea nu ştie asta – cred că aveam nouă sau zece ani. Aveau nevoie de o dublură care să joace versiunea ei mai tânără, fără să se vadă chipul. Cred că a fost pentru o reclamă Delta. Nu cred că au folosit vreodată imaginile, dar a fost primul meu cec obţinut vreodată. Ea nu ştie asta, dar primii bani i-am obţinut datorită ei, jucând într-o reclamă”, a explicat Gauff.

Reclamă 4 / 0/3

Coco Gauff a vorbit şi despre cum a inspirat-o Serena Williams pe ea, aşa cum a inspirat o întreagă generaţie de jucătoare de culoare.

“Crescând, nu m-am gândit niciodată că eram diferită. Pentru că jucătoarea de pe numărul 1 era cineva care arăta ca mine. Cred că acesta este cel mai important lucru pe care l-am învăţat de la Serena”, a spus tânăra sportivă.

Serena Williams și-a anunțat retragerea din tenis

Legendara Serena Williams și-a anunțat retragerea din tenis. Sportiva din SUA va pune capăt unei cariere de 27 de ani. Ultimul turneu din cariera Serenei Williams este US Open, programat în perioada 29 august – 11 septembrie. Serena a anunțat vestea în revista Vogue.

„E cel mai greu lucru pe care mi l-am putut imagina vreodată”, a declarat ea pentru cel mai recent număr al revistei Vogue. „Nu vreau să se termine, dar în același timp sunt pregătită pentru ce urmează”.

Serena a precizat că va renunța la tenis imediat după US Open. „Din păcate, nu eram pregătit să câștig Wimbledon anul acesta. Și nu știu dacă voi fi pregătită să câștig la New York. Dar am de gând să încerc. Și turneele preliminare vor fi distractive”, a continuat ea.

Serena Williams, în vârstă de 40 de ani, a câștigat 23 de titluri de Grand Slam – cele mai multe din era Open și doar cu unul mai puțin decât recordul all-time deținut de Margaret Court.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și