Închide meniul
Foto

Simona Halep și noua ei versiune! Cum arată campioana noastră, după ce s-a operat la nas

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 24 septembrie 2022, 13:19

Simona Halep și noua ei versiune! Cum arată campioana noastră, după ce s-a operat la nas

Simona Halep s-a operat la nas

Simona Halep, în timpul unui meci / Profimedia

Simona Halep și noua ei versiune. Campioana noastră a apelat la rinoplastie în urmă cu două săptămâni, la numai câteva zile după ce a divorțat de Toni Iuruc. „Simo” a anunțat că nu va mai juca deloc în 2022, ca urmare a intervenției chirurgicale suferite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Între timp, Simona s-a recuperat în totalitate din punct de vedere estetic și a vrut să împărtășească momentul cu urmăritorii săi din mediul online.

Simona Halep și noua ei versiune! Cum arată campioana noastră, după ce s-a operat la nas

Simona Halep a postat sâmbătă dimineață primul selfie după ce a scăpat de bandajele de la nas. Sportiva din Constanța s-a pozat în fața oglinzii și a atașat fotografiei și un emoticon în formă de față zâmbitoare.

Simona Halep, primul selfie după ce s-a operat la nas
Simona Halep a postat primul selfie după ce s-a operat la nas / Instagram Simona Halep

Simona Halep nu va mai juca în 2022

Simona Halep a anunţat că nu va mai juca deloc în acest an. „Simo” a luat această decizie din cauza operaţiei la nas. Fostul lider WTA a dezvăluit, de pe patul de spital, că actualul sezon s-a încheiat pentru ea.

Simona a precizat că se concentrează exclusiv asupra recuperării şi că e gata să revină cu forţe proaspete în 2023. Sportiva în vârstă de 30 de ani  le-a transmis fanilor că mai are multe de arătat pe terenul de tenis.

Reclamă

„Nu ştiu cât de mult îmi va lua recuperarea, dar pentru moment nu mă gândesc la altceva. Ceea ce este sigur, în acest an nu voi mai putea juca în niciun turneu. Sezonul meu 2022 s-a încheiat. 2022, ai fost un an interesant! Ne vedem în 2023. Simt că mai am multe de arătat pe terenul de tenis şi mai am obiective de îndeplinit”, a anunţat Simona Halep pe contul ei de Facebook.

Simona Halep a vorbit din nou şi despre retragere. A dezvăluit că şi-a îndeplinit principalul obiectiv trasat alături de Patrick Mouratoglou, acela de a reveni în TOP 10.

„Bună tuturor. Aș dori să vă informez despre situația mea actuală, să reflectați la ceea ce s-a întâmplat anul acesta. Așa cum am făcut-o întotdeauna, vreau să vă împărtășesc sentimentele mele.

Reclamă 4 / 0/3

După cum știți deja cu toții, pentru că am vorbit despre asta de multe ori, în februarie am fost foarte aproape să mă retrag din tenis pentru că nu credeam că am suficientă putere să revin în TOP 10. Treceam prin multe momente anxioase și m-am gândit că este timpul să mă opresc pentru că este nesănătos emoțional.

Apoi am avut noroc să descopăr Academia lui Patrick, unde am simțit atâta pasiune încât mi-a redat pasiunea pentru tenis. Datorită lui Patrick, încet-încet, am început să cred că încă mai pot juca un nivel bun de tenis. Am fost complet deschisă la tot ce mi-a spus să fac, cum ar trebui să o fac și cât de mult ar trebui să fac. Am făcut totul din plin.
Obiectivul meu a fost foarte clar: mi-am dat un an să revin în TOP 10. Obiectiv îndeplinit„, a mai spus Simona Halep.

Simona ocupă, în momentul de faţă, locul 9 în clasamentul WTA. A coborât două locuri după ce a fost eliminată încă din primul tur la US Open.

A fost o lună teribilă pentru „Simo”, care a şi divorţat de Toni Iuruc. Cei doi s-au despărţit, la notar, la mai puţin de un an după ce s-au căsătorit civil.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 Vezi toate știrile
Citește și