Închide meniul
Foto

Maria Sharapova a avut o apariţie tulburătoare la US Open 2024. Rusoaica, pe locul şase într-un clasament condus de Ion Ţiriac

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 septembrie 2024, 17:26

Reclamă
Maria Sharapova a avut o apariţie tulburătoare la US Open 2024. Rusoaica, pe locul şase într-un clasament condus de Ion Ţiriac

Maria Sharapova a avut o apariţie tulburătoare la US Open 2024

Maria Sharapova, în timpul meciului / Profimediaimages

Maria Sharapova a avut o apariţie tulburătoare la US Open 2024. Campioana din urmă cu 18 ani a fost prezentă în tribună la meciul dintre Aryna Sabalenka şi Emma Navarro. Rusoaica a atras toate privirile!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul lider WTA a urmăritmeciul câştigat în minimum de seturi de a doua jucătorare a lumii. Sabalenka s-a calificat în finală după o victorie cu 6-3, 7-6.

Maria Sharapova, apariţie tulburătoare la US Open 2024

Pe durata meciului, Maria Sharapova a fost surprinsă de camerele TV într-o postură neaşteptată. Părea a fi aproape să plângă (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Sharapova nu arăta a fi foarte încântată urmărind meciul şi părea a fi cu ochii în lacrimi„, au scris jurnaliştii de la thesun.co.uk.

Fanii au reacţionat pe reţelele sociale şi au fost îngrijoraţi de imaginile cu Maria Sharapova: „Pare că se teme de ceva„.

Reclamă
Reclamă

Ajunsă la 37 de ani, rusoaica a reacţionat după ce un clip postat de US Open s-a viralizat.

Arăt de parcă tocmai am ratat al doilea seviciu, la o minge de break, şi am văzut reacţia antrenorului meu„, s-a amuzat Maria Sharapova pe reţelele sociale.

Reclamă

Englezii de la The Sun au întocmit şi clasamentul celor mai bogaţi foşti/actuali jucători de tenis. Acesta este condus de Ion Ţiriac. Românul are un avans uriaş faţă de urmăritori, iar Maria Sharapova este pe locul 6.

1. Ion Ţiriac – 1.6 miliarde de lire sterline
2. Roger Federer – 442.5 milioane
3. Serena Williams – 217 milioane
4. Novak Djokovic – 177 milioane
5. Rafael Nadal – 177 de milioane
6. Maria Sharapova – 144.8 milioane
7. Andy Murray – 130 de milioane
8. Andre Agassi – 128 de milioane
9. Pete Sampras – 120 de milioane
10. John McEnroe – 80.3 milioane

Maria Sharapova a câştigat toate turneele de Grans Slam: Australian Open (2008), Roland Garros (2012, 2014), Wimbledon (2004) şi US Open (2006). S-a retras din activitate în 2020.

Maria Sharapova, marcată de finala de la Roland Garros cu Simona Halep

Maria Sharapova a rămas marcată de finala de la Roland Garros cu Simona Halep, din 2014. Rusoaica a acordat un interviu în care a vorbit despre finala câştigat în faţa româncei la Roland Garros, în 2014.

Sharapova a spus că Simona Halep a fost cea mai dificilă adversară pe care a avut-o în finalele de la Roland Garros.

Poate părea ciudat, dar amintirile mele cele mai puternice legate de Roland Garros sunt cele în care am fost în dificultate, cele care m-au format ca persoană. Cum este de exemplu lupta din 2014 cu Simona Halep din finală, cea mai obositoare din viața mea.

În schimb, titlul din 2012 cucerit în fața Sarei Errani mi-l amintesc cu bucurie pentru că mi-a completat Marele Șlem al carierei„, a spus Maria Sharapova în Gazzetta dello Sport.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:25

Rodion Cămătaru a identificat principala problemă a naţionalei României: „Trecem printr-o criză mare!”

18:59

Povestea impresionantă a lui Alexandru Bologa, campionul paralimpic la judo: „Nu m-am născut orb! Mi-am pierdut vederea la 6 ani”

18:38

România U21 – Muntenegru U21 LIVE SCORE (19:30). Tricolorii lui Daniel Pancu luptă pentru calificarea la EURO U21 2025! Echipele

18:23

Alexandru Bologa, medalie de AUR la Jocurile Paralimpice! A făcut spectacol la para-judo, categoria J1

18:08

O nouă lovitură pentru Ianis Hagi! Decizia luată de Rangers, care îi grăbește plecarea din Scoția

17:53

Kevin De Bruyne, atac total la UEFA şi FIFA: „Banii vorbesc şi nimic altceva!”. Ce l-a înfuriat pe starul lui Manchester City

1 FotoSuma uriaşă pe care o va primi Georgina Rodriguez, lunar, de la Cristiano Ronaldo, dacă se vor despărţi! Totul a fost dezvăluit 2 UPDATEKosovo – România LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (21:45)! Mircea Lucescu îşi începe noul mandat la naţională 3 Foto„Sunt recunoscătoare!” Mesajul emoționant primit de Gică Hagi de la soția lui Ianis Hagi 4 FotoFernando Alonso şi-a prezentat „bijuteria” de 4 milioane de euro: „Ce privilegiu! Este greu de exprimat în cuvinte” 5 FotoImagini de la antrenamentul oficial al naţionalei înainte de meciul Kosovo – România! Anunţul FRF privind gazonul de la Priştina 6 FotoAngel Di Maria s-a retras în lacrimi de la naţionala Argentinei! Mesajul emoţionant al lui Leo Messi
Citește și