Închide meniul
Foto

Succesul obţinut de Emma Răducanu la US Open 2021, considerat de englezi cel mai MARE din istorie! Topul uriaş făcut de The Sun şi care e condus de tânăra de 18 ani

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 septembrie 2021, 18:16

Succesul obţinut de Emma Răducanu la US Open 2021, considerat de englezi cel mai MARE din istorie! Topul uriaş făcut de The Sun şi care e condus de tânăra de 18 ani

Emma Răducanu a scris istorie la US Open

US Open Twitter

Succesul obţinut de Emma Răducanu la US Open 2021, considerat de englezi cel mai mare din istorie

Anglia e în sărbătoare după ce Emma Răducanu a reuşit miracolul de la US Open 2021. Sportiva cu origini româneşti a câştigat marele trofeu fără să piardă vreun set în 10 meciuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Succesul a trimis-o pe Emma direct în istorie: jurnaliştii de la The Sun consideră că victoria de seara trecută este cea mai mare din istoria sportului englez.

Clasamentul alcătuit de englezi:

  1. Emma Răducanu a câştigat US Open 2021 fără să piardă vreun set pe parcursul competiţiei
  2. Geoff Hurst a reuşit un hat-trick în finala cu Germania de Vest de la Campionatul Mondial din 1966
  3. Sir Steve Redgrave a câştigat a cincea medalie de aur olimpică în 2000
  4. Prestaţia senzaţională a lui Ian Beffy din partida de cricket Anglia – Australia, 3-1 (1981)
  5. Lewis Hamilton a câştigat al şaptelea titlu mondial în Formula 1
  6. Ennis-Hill, Farah şi Rutherford au câştigat medalii de aur în aceeaşi zi la Jocurile Olimpice din 2012
  7. Lovitura lui Wilkinson care a adus Angliei Campionatul Mondial de Rugby în 2003
  8. Prestaţia lui Ben Stokes care a adus Campionatul Mondial de Cricket din 2019
  9. Andy Murray a câştigat Wimbledon în 2013, primul său titlu de Grand Slam
  10. Sir Chris Hoy a câştigat medalia de aur la ciclism la Jocurile Olimpice de la Beijing (2008)

Emma Răducanu, reacţie savuroasă când a fost întrebată de mesajul copleşitor primit de la Regina Elisabeta a II-a

Emma Răducanu e noua stea a tenisului mondial. Jucătoare cu origini româneşti a produs una dintre cele mai mari surprize din istoria tenisului şi a câştigat US Open.

Imediat după ce Emma Răducanu a învins-o în finala US Open 2021 pe Leylah Fernandez, scor 6-4, 6-3, noua campioană a fost asaltată cu mesaje. Printre cei care au felicitat-o a fost şi Regina Elisabeta a II-a.

Reclamă

Întrebată despre acest gest, Emma Răducanu a anunţat că va înrăma mesajul primit de la Regina Elisabeta a II-a.

„Voi înrăma scrisoarea primită din partea reginei! Înseamnă foarte mult pentru mine, îi sunt recunoscătoare, sunt onorată că a urmărit meciul meu de tenis„, a spus Emma Răducanu pentru BBC, citat de dailymail.co.uk.

Regina Elisabeta a II-a, mesaj copleşitor pentru Emma Răducanu

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a felicitat-o pe Emma Răducanu, după ce sportiva cu origini româneşti a câştigat US Open 2021.

Reclamă 4 / 0/3

„Te felicit pentru triumful de la US Open. E o realizare remarcabilă la o vârstă atât de tânără și e dovada muncii tale extraordinare și a dedicării. N-am nicio îndoială că performanța ta ieșită din comun, alături de cea a adversarei, Leylah Fernandez, va inspira următoarea generație a jucătorilor de tenis. Îți trimit cele mai calde urări, ție și mulților tăi fani. Elizabeth R„, a fost mesajul pe care i l-a trimis Regina.

Recomandări
  • Emma Răducanu a scris istorie la US Open 2021
  • Sportiva cu origini româneşti, într-un clasament select al marilor performanţe sportive din Anglia

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa Vezi toate știrile
Citește și