Închide meniul
Foto

Emma Răducanu, reacţie spectaculoasă după ce a fost desemnată personalitatea sportivă a anului în Marea Britanie. Dezvăluiri despre trăirile tatălui ei român. „Aşa m-a crescut!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 decembrie 2021, 18:44

Emma Răducanu

Emma Răducanu, desemnată personalitatea anului 2021 în Marea Britanie

Profimediaimages

  • Emma Răducanu, recompensată pentru performanţele din 2021
  • Ce a declarat după ce a fost desemnată personalitatea sportivă a anului în Marea Britanie

Emma a scris istorie în turneul de Grand Slam din Statele Unite şi a câştigat trofeul după ce a venit din calificări. Nu a pierdut nici măcar un set! Chiar şi aşa, a dezvăluit că părinţii ei nu şi-au dorit să sărbătorească la maximum pentru triumful uriaş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emma Răducanu: „Când am realizat că pot să câştig în faţa băieţilor mi-am spus: ‘Ok, sunt destul de bună'”

Tatăl Emmei Răducanu, care este român, nu au putut ajunge în Statele Unite din cauza restricţiilor cauzate de pandemie.

Părinţii mei nu au fost niciodată persoane care să facă mare petrecere din orice reuşită a mea. Au fost mereu la un nivel normal, nu au ajuns la extreme. Aşa m-au crescut„, a declarat Emma Răducanu, potrivit express.co.uk.

Reclamă

Emma a fost recompensată cu un cec de 2.5 milioane de dolari pentru performanţa obţinută la Flushing Meadows. Încheie anul pe locul 19 WTA.

Aveam cinci ani când am jucat pentru prima dată tenis. Când am realizat că pot să câştig în faţa băieţilor mi-am spus: ‘Ok, sunt destul de bună’. După Wimbledon am ştiut exact ce îmi doresc să fac. În fiecare meci pe care l-am jucat am zis: ‘De ce să nu pot câştiga? Poate fi câştigătoare ea sau eu, de ce să nu fiu eu?’„, a transmis campioana de la US Open 2021.

Reclamă
Citește și:

Emma Răducanu, desemnată personalitatea sportivă a anului în Marea Britanie

Emma Răducanu a obţinut marele premiu, chiar dacă a avut o concurenţă uriaşă. Printre cei nominalizaţi au fost Tom Daley, campion olimpic la sărituri în apă, boxerul Tyson Fury, care l-a învins prin KO pe americanul Deontay Wilder şi şi-a păstrat centura WBC, înotătorul Adam Peaty, campion olimpic, fotbalistul Raheem Sterling (Manchester City) şi sportiva paralimpică Dame Sarah Storey, trimplă campioană la Tokyo.

Alte premii decernate în cadrul galei includ tânărul sportiv al anului, Sky Brown, medaliată cu bronz la Tokyo, la 13 ani şi 28 de zile, în proba de skateboarding, echipa anului, naţionala Angliei, şi antrenorul anului, selecţionerul Gareth Sothgate, cel mai bun sportiv al anului (pe plan internaţional), jocheul Rachael Blackmore, şi eroul necunoscut, Sam Barlow, fondatoarea unui club de fitness şi iniţiatoarea unor proiecte de caritate.

Răducanu, 19 ani, a început acest sezon pe locul 343 mondial şi îl termină în Top 20, după două performanţe excepţionale, calificarea în optimi la Wimbledon şi câştigarea US Open, fiind prima jucătoare care obţine trofeul la un Grand Slam după ce a jucat în calificări.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Oficialii WTA iau în calcul schimbarea regulamentului, după cazul Simonei Halep
Tenis • 20 mart., 22:59
Oficialii WTA iau în calcul schimbarea regulamentului, după cazul Simonei Halep. Pot apărea „clasamentele speciale”
Ce se întâmplă cu poziția Simonei Halep din clasamentul WTA
Tenis • 16 mart., 16:45
Ce se întâmplă cu poziția Simonei Halep din clasamentul WTA. Oficialii au făcut anunțul care îi dă speranțe româncei
Emma Răducanu, victorie categorică în primul tur de la Indian Wells
WTA • 8 mart., 9:41
Emma Răducanu, victorie categorică în primul tur de la Indian Wells! Venus Williams, eliminată
Sorana Cîrstea, aroganță de 20.000 de dolari
Tenis • 3 feb., 12:34
FOTO
Sorana Cîrstea, aroganță de 20.000 de dolari! Postarea de pe rețelele de socializare care i-a dat pe spate pe fani: „Perfectă!”
Emma Răducanu, în turul doi la Australian Open
Australian Open • 16 ian., 14:54
Emma Răducanu, în turul doi la Australian Open! Se va duela cu tenismena chineză care a eliminat-o pe Sorana Cîrstea