Închide meniul

Karolina Pliskova a reuşit o performanţă uriaşă. Prietena Simonei Halep a făcut minuni în turneul de la Stuttgart. Este într-o formă de invidiat!

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 aprilie 2021, 13:04

Karolina Pliskova a reuşit o performanţă uriaşă. Prietena Simonei Halep a făcut minuni în turneul de la Stuttgart. Este într-o formă de invidiat!

Profimediaimages

Karolina Pliskova, "regina" aşilor la Stuttgart

  • Karolina Pliskova este a 6-a favorită la Stuttgart
  • Recordul stabilit de jucătoarea din Cehia

A şasea favorită a competiţiei a stabilit un nou record de aşi într-o partidă pe zgură. A trimis nu mai puţin de 21 de servicii imposibil de returnat de Ostapenko. Karolina deţinea şi ultimul record (20), pe care şi l-a îmbunătăţit în Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Karolina Pliskova, record de aşi la Stuttgart

În acest sezon, indiferent de suprafaţa pe care s-a jucat, nicio altă sportivă nu a reuşit mai mulţi aşi.

Reclamă

Karolina Pliskova o poate avea adversară pe Simona Halep abia în finală. Jucătoarea din Cehia este într-o formă fizică de invidiat şi a arătat de ce este capabilă în confurntarea de aproape 2 ore şi jumătate cu Ostapenko.

Tonifică-te!
Arde!
Lucrează toți mușchii!
Picioare!
Abdomen!
Mai tare!
Mai repede!
Așa.
Stop.
Bravo!

Reclamă

Aparatul complet de fitness poate fi al tău. Pune mâna pe el!

Karolina nu ratează niciun moment pentru a se antrena. Finalista de la US Open, din 2016, nu se pregăteşte doar pe terenul de tenis, ci şi în camera de hotel.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karolina Pliskova (@karolinapliskova)

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep, într-o relaţie excelentă cu Karolina Pliskova

Sportiva de 29 de ani are o frumoasă relaţie de prietenie cu Simona Halep. Pliskova a recunoscut, cu fiecare ocazie, că românca este una dintre puţinele jucătoare din circuitul WTA cu care se înţelege excelent.

"Simona este una dintre puținele pe care le felicit după un succes. Ca să fiu sinceră, doar Simona este apropiată de mine. O respect foarte mult. Ne putem distra împreună, mereu schimbăm câteva cuvinte dacă ne întâlnim, îmi place să stau de vorbă cu ea. 

Chiar dacă ne întâlnim în competiții și jucăm, indiferent de rezultat, ne comportăm la fel. E ceva deosebit", a spus Pliskova, în 2019, într-un interviu pentru presa din Cehia.

În 2020, Karolina Pliskova a avut puterea să o felicite pe Simona Halep după finala de la Roma, una în care românca a defilat.

"Felicitări, Simona Halep! Ai jucat incredibil de bine şi ai meritat să câştigi aici, la Roma! Vă mulţumesc tuturor pentru mesajele pozitive şi pentru susţinere! Ne vedem la anul!", a scris Pliskova, pe Twitter.

WorkOut from Home | Pentru cei care stau acasă, dar nu stau acasă

Nu trebuie să mergi la sală ca să faci mișcare, nici măcar nu trebuie să ieși din casă! Fă mișcare la tine acasă! Intră în concurs și poți câștiga săptămânal un aparat de fitness de la AloShop.

Reclamă

Îţi aducem acasă o veritabilă sală de forţă. Poţi câştiga în următoarea lună două aparate Total Crunch, unul Wayflex Corawave şi un Inshape. Totul pentru ca perioada de pandemie să treacă mai uşor pentru tine.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki
Tenis • 26 mart., 7:46
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki: „Totul este o afacere”