Închide meniul

Marius Şumudică îl ameninţă pe Gigi Becali. „Celelalte echipe să se teamă, dacă voi fi dezavantajat sau atacat!”

Mihai Ispas Publicat: 8 iunie 2021, 19:20

Reclamă
Marius Şumudică îl ameninţă pe Gigi Becali. „Celelalte echipe să se teamă, dacă voi fi dezavantajat sau atacat!

Youtube CFR Cluj

Marius Şumudică îl ameninţă pe Gigi Becali

Marius Şumudică îl ameninţă pe Gigi Becali! Noul antrenor al lui CFR Cluj a declarat la prezentarea oficială că va fi un antrenor schimbat, făcând aluzie la comportamentul din timpul meciurilor. În acelaşi timp, şi-a ameninţat însă rivalii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică îl ameninţă pe Gigi Becali

„Cu siguranţă, veţi vedea un alt Şumudică. Am promis public şi o spun şi acum. Am ajuns la echipa campioană, unde trebuie să fiu un exemplu.

Nu mă voi da în lături de la ce înseamnă a-mi apăra clubul. Sunt un tip vulcanic, un tip coleric.

Celelalte echipe trebuie să se teamă de ceea ce înseamnă reacţiile lui Şumudică, dacă va fi dezavantajat sau atacat. Ăsta sunt, nu mă voi da niciodată la o parte”, a declarat Şumudică. Predecesorul său, Edi Iordănescu, a avut cele mai dure conflicte cu şeful FCSB.

Şumudică: „Voi da totul pentru această echipă”

Antrenorul lui CFR Cluj a susţinut astăzi prima conferinţă de presă în Gruia, unde a apărut alături de preşedintele Marian Copilu.

Reclamă

„Obiectivele vor fi aceleaşi. Şi anume: să fim cei mai buni! Pentru mine, cel mai important target e să readuc lumea la stadion. Merg până în pânzele albe pentru jucătorii mei, penrtu clubul meu.

În momentul în care am venit şi mi-am luat treningul pe mine şi am văzut magazia şi am văzut culorile alb-vişnii… pentru mine înseamnă enorm!

Voi da totul pentru această echipă. Mulţumesc Clujului, mulţumesc tuturor celor care au avut încredere în mine. Voi da tot ce am mai bun pentru a-i mulţumi.

Reclamă 4 / 0/3

Anvergura acestui club te obligă. E un oraş frumos, un oraş extraordinar, ştiu la ce mă înham”, le-a promis Marius Şumudică fanilor lui CFR Cluj. Clubul din Gruia a prezentat declaraţiile de presă pe contul de Youtube. Din cauza pandemiei, evenimentul s-a desfăşurat fără prezenţa jurnaliştilor.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României Vezi toate știrile
Citește și