Închide meniul

Marius Şumudică îl ameninţă pe Gigi Becali. „Celelalte echipe să se teamă, dacă voi fi dezavantajat sau atacat!”

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 8 iunie 2021, 19:20

Marius Şumudică îl ameninţă pe Gigi Becali. „Celelalte echipe să se teamă, dacă voi fi dezavantajat sau atacat!

Youtube CFR Cluj

Marius Şumudică îl ameninţă pe Gigi Becali

Marius Şumudică îl ameninţă pe Gigi Becali! Noul antrenor al lui CFR Cluj a declarat la prezentarea oficială că va fi un antrenor schimbat, făcând aluzie la comportamentul din timpul meciurilor. În acelaşi timp, şi-a ameninţat însă rivalii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică îl ameninţă pe Gigi Becali

„Cu siguranţă, veţi vedea un alt Şumudică. Am promis public şi o spun şi acum. Am ajuns la echipa campioană, unde trebuie să fiu un exemplu.

Nu mă voi da în lături de la ce înseamnă a-mi apăra clubul. Sunt un tip vulcanic, un tip coleric.

Celelalte echipe trebuie să se teamă de ceea ce înseamnă reacţiile lui Şumudică, dacă va fi dezavantajat sau atacat. Ăsta sunt, nu mă voi da niciodată la o parte”, a declarat Şumudică. Predecesorul său, Edi Iordănescu, a avut cele mai dure conflicte cu şeful FCSB.

Şumudică: „Voi da totul pentru această echipă”

Antrenorul lui CFR Cluj a susţinut astăzi prima conferinţă de presă în Gruia, unde a apărut alături de preşedintele Marian Copilu.

Reclamă

„Obiectivele vor fi aceleaşi. Şi anume: să fim cei mai buni! Pentru mine, cel mai important target e să readuc lumea la stadion. Merg până în pânzele albe pentru jucătorii mei, penrtu clubul meu.

În momentul în care am venit şi mi-am luat treningul pe mine şi am văzut magazia şi am văzut culorile alb-vişnii… pentru mine înseamnă enorm!

Voi da totul pentru această echipă. Mulţumesc Clujului, mulţumesc tuturor celor care au avut încredere în mine. Voi da tot ce am mai bun pentru a-i mulţumi.

Reclamă 4 / 0/3

Anvergura acestui club te obligă. E un oraş frumos, un oraş extraordinar, ştiu la ce mă înham”, le-a promis Marius Şumudică fanilor lui CFR Cluj. Clubul din Gruia a prezentat declaraţiile de presă pe contul de Youtube. Din cauza pandemiei, evenimentul s-a desfăşurat fără prezenţa jurnaliştilor.

Recomandări
  • Şumudică, prezentat oficial
  • Ce a transmis noul antrenor al lui CFR Cluj

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” Vezi toate știrile
Citește și