Închide meniul

OFICIAL | CFR Cluj, al doilea transfer din era Şumudică! Campioana României a adus un căpitan din play-off

Dragoș Vasile Publicat: 8 iunie 2021, 21:17

Reclamă
OFICIAL | CFR Cluj, al doilea transfer din era Şumudică! Campioana României a adus un căpitan din play-off

CFR Cluj e campioana României

CFR Cluj a câştigat titlul

CFR Cluj, al doilea transfer din era Şumudică. Ardelenii l-au prezentat oficial pe Rachid Bouhenna, ultima oară la Sepsi Sfântu Gheorghe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj, al doilea transfer din era Şumudică! Rachid Bouhenna a fost prezentat oficial

Fotbalistul a fost dorit şi de FCSB, însă a decis să îmbrace tricoul ardelenilor. Fundaşul ajunsese la o înţelegere cu CFR de luni bune.

„Bine ai venit, Rachid Bouhenna!

Clubul CFR 1907 Cluj anunță transferul fundașului central Rachid Bouhenna.

Jucătorul de origine algeriană a evoluat în sezonul precedent la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, unde a purtat și banderola de căpitan. În trecut, Bouhenna (29 de ani) a mai evoluat la formații precum CS Constantine și MC Alger (Algeria) sau Dundee United (Scoția).

Reclamă

Îi urăm bun venit și cât mai multe realizări în tricoul vișiniu!”, au anunţat ardelenii pe Facebook.

Cotat la 750.000 de euro pe site-urile de specialitate, algerianul a bifat 30 de meciuri pentru Sepsi în ultimul sezon, în toate competiţiile, reuşind să înscrie 3 goluri şi să ofere o pasă decisivă.

Reclamă 4 / 0/3

Jonathan Rodriguez, primul transfer din era Marius Şumudică

CFR Cluj a anunţat, luni, transferul mijlocaşului argentinian Jonathan Rodríguez. Fotbalistul sud-american de 30 de ani a evoluat în sezonul recent încheiat la FC Botoşani.

„Clubul CFR 1907 Cluj anunță transferul mijlocașului Jonathan Rodríguez, jucător care astăzi, 7 iunie, împlinește frumoasa vârstă de 30 de ani!

Fotbalistul argentinian a evoluat în sezonul recent încheiat la FC Botoșani, fiind căpitanul formației din nordul Moldovei. În trecut, Rodríguez a evoluat la echipe din țara natală, printre care Deportivo Madryn sau Agropecuario.

Îi urăm bun venit și mult succes la clubul nostru! Totodată, îi dorim sănătate din belșug și multe bucurii, la mulți ani!”, a anunţat CFR, pe contul de Facebook.

Rodriguez a evoluat în 38 de meciuri, în acest sezon, oferindu-le colegilor cinci pase de gol. Jonathan Rodriguez a ajuns la Botoșani în 2017, liber de contract, de la Agropecuario, de la Argentina.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” Vezi toate știrile
Citește și