Închide meniul

Primul jucător al lui FCSB care şi-a manifestat public nemulţumirea: „Poate meritam şi eu o şansă!”. Ce a discutat cu Gigi Becali

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 iunie 2021, 8:39

Reclamă
Primul jucător al lui FCSB care şi-a manifestat public nemulţumirea: „Poate meritam şi eu o şansă!. Ce a discutat cu Gigi Becali

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Tânărul fotbalist a fost om de bază la gruparea din Mediaş. Horşia încă nu ştie dacă va îmbrăca tricoul roş-albaştrilor sezonul viitor, dar asigură că nu s-ar mulţumi cu statutul de rezervă la echipa lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primul jucător al lui FCSB care şi-a manifestat public nemulţumirea. „Nu aş vrea să mă duc înapoi şi să nu joc!”

Poate meritam și eu o șansă în campionat, să joc mai mult, dar așa s-a decis atunci și asta a fost.

Ar fi și asta o opțiune (n.r. să se întoarcă la FCSB), dar acum nu depinde doar de mine. Nu aș vrea să mă duc înapoi și să nu joc. Am 20 de ani și e important să am cât mai multe meciuri în picioare. Sunt ceva discuții, dar e posibil ca împrumutul la Mediaș să continue pentru un an. Aștept răspuns de la București. Impresarul meu a discutat cu Mihai Stoica și cu șefii de acolo.

Am vorbit de mai multe ori (n.r. cu Gigi Becali), când venea prin baza de pregătire de la Berceni. M-am înțeles foarte bine, chiar dacă nu am discutat prea mult. A fost Ok. Mai venea la câte un antrenament și ne vorbea la tot grupul înainte sau după. Nu mi-a reproșat niciodată nimic. Să vedem ce o să fie. Poate o să mi se ofere șansa să merg în pregătire cu FCSB și să demonstrez în cantonament că merit să rămân. Pe 10 e reunirea. Rămâne de văzut ce se va întâmpla„, a declarat Ovidiu Horşia pentru Fanatik.

Horşia nu îşi face griji că va avea probleme în a-şi găsi o echipă la care să fie titular meci de meci. Mijlocaşul care mai are trei ani contract cu FCSB nu duce lipsă de oferte.

Reclamă

Am înțeles de la Costin Sertov că s-ar fi interesat și alte echipe de mine. Presupun că tot sub formă de împrumut. E posibil să continui și la Mediaș. Le mulțumesc că mi-au dat șansa să joc și că au acceptat să îmi suporte în totalitate salariul„, a transmis jucătorul care are o cotă de piaţă de 300.000 de euro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său Vezi toate știrile
Citește și