Închide meniul
EXCLUSIV

Mutările verii la FCSB! Continuă telenovela Stancu! „Vedem după 15!” Anunț de ultimă oră al lui Becali! Ce spune de plecarea lui Tănase

Antena Sport Publicat: 11 iunie 2021, 8:58

Reclamă
Mutările verii la FCSB! Continuă telenovela Stancu! „Vedem după 15! Anunț de ultimă oră al lui Becali! Ce spune de plecarea lui Tănase

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mut[rile verii la FCSB! Anunțul făcut de Gigi Becali

Mutările verii la FCSB ar putea fi revenirea lui Bogdan Stancu și plecarea lui Florin Tănase. Becali a anunțat la AntenaSport că așteaptă totuși un răspuns de la Stancu după 15 iunie. Finanțatorul FCSB spusese inițial că nu stă după el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Cu Bogdan Stancu vedem după 15, acum nu știu nimic”, a declarat Gigi Becali la AS.ro

33 de ani are Bogdan Stancu, fiind cotat la 450.000 de euro de transfermarkt.com. Atacantul a evoluat în Turcia, în ultimii ani.

Mutările verii la FCSB

Gigi Becali a anunțat că singurul jucător care va pleca de la FCSB este Florin Tănase. Finanțatorul echipei a refuzat deja oferte consistente pentru Octavian Popescu și Olimpiu Moruțan.

Pentru Tănase, Becali vrea cel puțin 4,5 milioane de euro. Golgheterul campionatului este dorit de mai mult cluburi din Europa, SUA și zona Golfului.

Reclamă

„Tănase, 5 milioane. Atât costă el, atât face pentru că are 26 de ani”, spune Becali.

26 de ani are Florin Tănase. Golgheterul Ligii 1 este cotat la 5 milioane de euro de transfermarkt.com. Tănase mai are contract cu FCSB până la finalul lui 2022.

Gabi Balint, mesaj pentru Gigi Becali

Gabi Balint e de părere că Florin Tănase este cel mai bun produs de export al lui Gigi Becali în acest moment. Legenda FCSB consideră că ”decarul” vicecampioanei ar trebui lăsat să plece.

Reclamă 4 / 0/3

Un moment bun e pentru Tănase să-l vinzi. E golgheterul României, are calitate fotbalistică. Acum e momentul lui să plece, cine știe ce va fi la anul.

Tănase este 10 clase peste Popescu acum. Popescu are calități, dar e necopt, nu știi cum va evolua.

Tănase a și marcat, a și creat goluri. Ar merita să plece în momentul ăsta”, a spus Balint la Digi Sport.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:15 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu luptă acum, LIVE în AntenaPLAY 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid Vezi toate știrile
Citește și