Închide meniul

EXCLUSIV | Becali a anunțat un viitor transfer la FCSB: ”O să vedeți!” Ce spune de plecarea lui Florin Tănase

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 4 iunie 2021, 14:03

EXCLUSIV | Becali a anunțat un viitor transfer la FCSB: ”O să vedeți!” Ce spune de plecarea lui Florin Tănase

Hepta

Gigi Becali

Becali a anunțat un nou transfer la FCSB. Finanțatorul roș-albaștrilor vrea să ia un atacant: ”O să iau un număr 9, un vârf de atac, o să vedeți”, a declarat Gigi Becali pentru AntenaSport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a transferat trei jucători în această vară la FCSB, până în acest moment. Este vorba despre Andrei Cordea, Alexandru Crețu și Stipe Vucur.

Becali a anunțat ce se întâmplă cu Tănase

Gigi Becali a anunțat acum câteva zile că așteaptă un răspuns de la arabi pentru Florin Tănase. Căpitanul de la FCSB a primit o ofertă, dar finanțatorul echipei a făcut o contraofertă și a cerut 4,5 milioane de euro.

La Tănase nu a venit niciun răspuns”, a spus Becali pentru AntenaSport.

Pe lângă Tănase, Becali mai are ofertă și pentru Iulian Cristea, dar a cerut 1.000.000 de euro pe el.

Reclamă

Florin Tănase este curtat de mai multe cluburi

Becali pare și el decis să-l lase să plece pe Tănase. Finanțatorul FCSB a cerut însă 4,5 milioane de euro pentru golgheterul Ligii 1. Căpitanul de la FCSB este dorit de echipe importante din Europa, zona Golfului, dar și din State.

Șase cluburi mari sunt pe urmele lui Florin Tănase. Golgheterul Ligii 1 a anunțat că vrea să plece de la FCSB. Echipe precum Anderlecht, Olympique Marseille, Tranzonspor, Basaksehir, Al Hilal și New York City și-au manifestat interesul pentru Tănase.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și